- Adım
- Not Found
- Cihazım
- Poco X6Pro
- Meslek
- Mod
- Konular
- 320
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cihazınızın Bootloaderi açık ve TWRP Kurulu olmalı. Yoksa işlemlere devam edemezsiniz. Bakınız :
Adım 1 : Aşağıdaki linkten Romu, gapps ve magisk dosyasını indiriniz.
Adım 2 : Cihazı Twrp modundan başlatın. Eğer başka bir romdan veya ilkkez stok romdan geliyorsanız, Wipe menüsünden Dahili hafıza hariç hepsini siliniz. Güncelleme amaçlı burdaysanız wipe yapmadan İndirdiğiniz Romu, gapps ve magisk dosyasını, cihazınıza atınız. ( İlk kez twrp kuranlarda bazen dahili hafızaya dosya atılamıyor, bunun için format data yapmanız gerekebilir, verilerinizi yedekleyin )
Adım 3 : Twrp ekranından sol üst bölümden install tuşuna tıklayıp romu yükleyiniz. Eğer başka bir romdan geliyorsanız şimdi gapps.zip dosyasını da kurunuz. Eğer güncellemek için buradaysanız gapps kurmayı es geçiniz. Ardından Root istiyorsanız Magisk dosyasını şuan kurunuz.
Adım 4 : Bravo!!! Cihazınıza Romunuzu kurdunuz.
Adım 5 : Bir beğeni ve teşekkürü çok görmeyin
Recovery - Redmi Note 8 - Official Twrp 3.3.1.0 - 05.12.2019
Sonunda redmi Note 8 twrp official olarak yayımlanmıştır. Link :Download twrp-3.3.1-0-ginkgo.img Kurulum : 1. Bootloaderiniz açık olmalı : Bakınız : Rehber -Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım 2. Fastboot modda cihazı açıp pc de cmd ekranına " Fastboot flash recovery...
forum.miuiturkiye.net
Adım 1 : Aşağıdaki linkten Romu, gapps ve magisk dosyasını indiriniz.
Adım 2 : Cihazı Twrp modundan başlatın. Eğer başka bir romdan veya ilkkez stok romdan geliyorsanız, Wipe menüsünden Dahili hafıza hariç hepsini siliniz. Güncelleme amaçlı burdaysanız wipe yapmadan İndirdiğiniz Romu, gapps ve magisk dosyasını, cihazınıza atınız. ( İlk kez twrp kuranlarda bazen dahili hafızaya dosya atılamıyor, bunun için format data yapmanız gerekebilir, verilerinizi yedekleyin )
Adım 3 : Twrp ekranından sol üst bölümden install tuşuna tıklayıp romu yükleyiniz. Eğer başka bir romdan geliyorsanız şimdi gapps.zip dosyasını da kurunuz. Eğer güncellemek için buradaysanız gapps kurmayı es geçiniz. Ardından Root istiyorsanız Magisk dosyasını şuan kurunuz.
Adım 4 : Bravo!!! Cihazınıza Romunuzu kurdunuz.
Adım 5 : Bir beğeni ve teşekkürü çok görmeyin
Aicp v15 Android 10.0 Rom:
Gaps :
Twrp : Tek Tuş Twrp Yükleme Aracı
Magisk Manager :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Değişiklikler :
Gaps :
( Arm64/10.0/Nano)Twrp : Tek Tuş Twrp Yükleme Aracı
Magisk Manager :
Güle güle kullanın. Anlatılanları eksiksiz yapmanız halinde sorunsuz geçebileceksiniz.
Yapılanlarda tüm risk size aittir.
Son düzenleme: