- Adım
- Bilinmiyor
- Cihazım
- Bilinmiyor
- Konular
- 125
Hocam teşekkür ederim cevaplarınız için
Daha önceden de havoc os ve pixel exp. romlarını kullandım ama bizim forumda rehberleri olmadığı için xda'dan ve google'dan araştırarak kurmuştum. Persist falan yüklememiştim ama aylarca kullandım. Dün akşam da Havoc OS'u yükledim. Ancak bir sorum var.
Stock Android 10'daki geri gelme olayında ekranı sağ ve soldan kaldırıyoruz ya, Havoc OS'da sadece sağ taraftan kaydırma seçeneği var diye geçtim ama yok. Soldan kaydırmayı kapatmak istiyorum. Android 9 Havoc'ta bu seçenek vardı çünkü ?
Anladım peki Android 10 custom >> Android 10 Stock geçersek de persist gerekli oluyor mu ? Sürümler aynı olunca yani ?Mi a2 stock romdan customa geçtiyse ve persist yüklemediyse, android 10 dan 9 stok roma düşerse cihazda bazı sensörler çalışmıyor. Ama custom 10 dan custom 9 a düşerse, çoğu custom rom persist ekli halde geliyor. Ben ise uyarımıyı yapmak zorundayım.
Android 10 havoc çok fazla kullanmadım. Çözümünü bilemiyorum.
Özelleştirmesi çok olan veya tavsiye edebileceğiniz/kullandığınız custom rom varmı ?Android 10 havoc çok fazla kullanmadım. Çözümünü bilemiyorum.