Soru Andiroid, windows ile uyumlu hale getirebilirmiyiz?

metiny38

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Metin YILDIR
Cihazım
Xiaomi
3 Aralık 2019
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 11.0.3
Telefon Modeli
mi not 3
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Ben mi max 3 ve mi not 3 kullanıyorum bu telefonlarımın usb ile bağlanarak web de windows tabanlı olan bilgisayarlarla uyumlu hale getirilmesi gerekiyor. bunun bir çözümü varmı?
usb driver bilgisayara veya telefona yüklemek bu sorunları çözermi? Çözerse nasıl bir yol izlemeliyim çözmez ise bir çözümü var mı yardımcı olurmusunuz? Örnek: İlaç retesi yazdıktan sonra sağlık bakanlığı medula sistemine bir onay göder dediğimiz zaman bağlantı sağlanamaıyor.

DiKMeN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi 9T
Konular
2
Gunaydin, soruyu veya tam olarak hangi cihazda neyi yapmak istedinizi anlamadim. Telefondan medulaya girip oradan bir islem mi yapmaya calisiyorsunuz, yoksa telefondaki internet uzerinden pc de mi birsey yapmaya calisiyorsunuz. Usb driver ile konuyu tam bagdastiramadim. Eger telefondan islemleri yapmaya calisiyorsaniz mozilla vb. Farkli tarayicilari masaustu moduna alip denemenizi onerebilirim. Bazi spesifik web sayfalari tarayici secebilirler. Konuyu biraz daha netlestirirseniz faydali olabilir.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

metiny38

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Metin YILDIR
Cihazım
Xiaomi
3 Aralık 2019
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mi max 3 cep telefonundan hastane yönetim sistemine girip (HBYS), hastaların reçetesini yazacağız. Ancak reçete yazma işleminide gerçekleştirip sağlık bakanlığının medula sisteminden onayı ile reçete işlemi gerçekleşiyor ve şifre geliyor. medula sistemi ile bağlantı kurması içinde windows işletim sistemi olması gerektiğini söylediler, mi max 3 ler andiroid tabanlı olduğu için olmuyormuş. bu sorunu nasıl çözeriz demek istemiştim.

Oyla:
Üst Alt