Yardım Ana ekranda kasma ve geçişlerde takılma

Ramazancatn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
Merhaba arkadaşlar Mi 9T global stock rom kullanıyorum ana ekranda ve geçişlerde baya kasma ve donma var özellikle güneş ışığına geçtiğimde sık sık yasiyorum bu sorunu baha bir arastirma yaptim ama bir çözüm bulamadim yardim ederseniz sevinirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-03-25-12-52-37-227_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-03-25-12-52-37-227_com.android.settings.jpg
    185,7 KB · Görüntüleme: 40

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Temiz bir kurulum yapmanızı öneriyorum, cihazınız garantili ise fabrika ayarlarına döndünüz. Garantili değil ve malum yollarla alınan cihazsa twrpden istediğiniz romu format data yaparak kurunuz.

Oyla:

Ramazancatn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temiz bir kurulum yapmanızı öneriyorum, cihazınız garantili ise fabrika ayarlarına döndünüz. Garantili değil ve malum yollarla alınan cihazsa twrpden istediğiniz romu format data yaparak kurunuz.
Temiz kurulum yaptim ama yine sonuç değişmedi stabil bir rom daha bulamadım yani stock rom kullanmak istiyorum

Oyla:

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Temiz kurulum yaptim ama yine sonuç değişmedi stabil bir rom daha bulamadım yani stock rom kullanmak istiyorum

MiRoom Beta kullanabilirsiniz gayet stabil, akıcı bende mi 9t kullanıyorum ama global romdayken hic kasma donma yaşamadım

Oyla:

kcr_burak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9t
Konular
0
Benzer sorunu bende yaşıyorum. Kilit açtıktan sonra her zaman olmasa da zaman zaman ve sizinde bahsettiğiniz gibi yüksek gün ışığında ekran parlaklığı yüksek iken bu olayın sıklığı artmakta. Ana ekrandan yan ekranlara geçerken kasma yaşıyorum. Son güncelleme öncesi hiçbir şekilde böyle bir problem yaşamamıştım. Geliştirici seçeneklerinden animasyon hızlarını da değiştirsem de fayda etmedi.

Oyla:

Ramazancatn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benzer sorunu bende yaşıyorum. Kilit açtıktan sonra her zaman olmasa da zaman zaman ve sizinde bahsettiğiniz gibi yüksek gün ışığında ekran parlaklığı yüksek iken bu olayın sıklığı artmakta. Ana ekrandan yan ekranlara geçerken kasma yaşıyorum. Son güncelleme öncesi hiçbir şekilde böyle bir problem yaşamamıştım. Geliştirici seçeneklerinden animasyon hızlarını da değiştirsem de fayda etmedi.
Aynen halen bir çözüm bulamadım

Oyla:

edy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ediz
Cihazım
xiaomi
Konular
4
Andriod 10 sürümünden dolay defalarca denedi verim alamadım. Andriod 9 Miui 11 kullanıyorum.

Oyla:

edy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ediz
Cihazım
xiaomi
Konular
4
Global sürüm kullaniyorsun demi android 9 miui 11 bir sknti varmi acaba

Aynen MİUİ Global 11.0.1.0 Android 9 Kararlı sürümü kullanıyorum trpw ile yüklememiştim direk mi flash üzerinden kurulum yaptim trwp ile sildim her şeyi.
Stabil ve gayet yerinde çalışıyor. Kesinlikle Android 10 sürümü Miui 11 globalde sorunlu çalışıyor takılmalar uygulamaların saçmalaması vs. bir çok sıkıntı yaşadım. 3 *4 kerede denedim anroid 10 sürümünü.

Oyla:
Üst Alt