Yardım Ana ekranda çift tıklama ile ekranı kapatma

aegis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ufuk
Cihazım
Xiaomi 12 Lite
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 14.0.3
Telefon Modeli
Xiaomi 12 Lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese selamlar, Xiaomi 12 Lite aldım. Önceki cihazlarımın tümünde olan çift tıklama ile ekran kapatma özelliği bu telefonda yalnızca kilit ekranı için geçerli. Normal ana ekranda iken çift tıklama ile kapatmıyor. Bunun için ek bir uygulama kurdum. (Double Tap)Çok güvenmiyorum ve stabil çalışmıyor. Bu özellik arayüzde var mı? Rom kurmadan aktif edebilir miyim? Ya da sizin alternatif çözüm önerileriniz var mı?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Herkese selamlar, Xiaomi 12 Lite aldım. Önceki cihazlarımın tümünde olan çift tıklama ile ekran kapatma özelliği bu telefonda yalnızca kilit ekranı için geçerli. Normal ana ekranda iken çift tıklama ile kapatmıyor. Bunun için ek bir uygulama kurdum. (Double Tap)Çok güvenmiyorum ve stabil çalışmıyor. Bu özellik arayüzde var mı? Rom kurmadan aktif edebilir miyim? Ya da sizin alternatif çözüm önerileriniz var mı?

Uzun süredir poco kullanıyorum ve stok launcher de çift tık kapatma var. Hatırladığım stok miui launcher da çift tıkla kapatma yok. Bunun çözümü root yok ise maalesef bahsettiğiniz uygulamaları kullanmanız gerek.

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Hocam ana ekrana widget ekleme kısmından kitleme simgesi ekleyebilirsiniz ben öyle yapıyorum

Oyla:

aegis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ufuk
Cihazım
Xiaomi 12 Lite
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
denermisin İpucu - CustoMIUIzer ile çift tıkla ekran kilitleme aktif etme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pardon buna root gerekiyormuş teli rootlarsan öyle daha önce kullanmıştım güzel çalışıyor
Evet root olduğu için kurmadım. Yine de teşekkür ederim.

Hocam ana ekrana widget ekleme kısmından kitleme simgesi ekleyebilirsiniz ben öyle yapıyorum
Böyle bir yöntem biliyordum. Şu anlık bir uygulama kurdum. Simgeye tıklayınca direkt kilitliyor. Şu anlık böyle kullanıyorum. Teşekkür ewderim.

Oyla:

mesutc4

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi 11 Ultra
Meslek
Öğrenci