Yardım Ana ekran , geri tuş görünüm değiştirme

alikemal42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi note 7
Konular
7
Merhaba . Miui 11 global kullanıyorum rom rot hiçbir şey yok. Alttaki navigasyon tuşları (ana ekran , geri , son kullanılan uygulama) tuşlarının simgesini tipin degiştirmek istiyorum. Mesela Huawei gibi yada farklı simgeler. Nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhaba . Miui 11 global kullanıyorum rom rot hiçbir şey yok. Alttaki navigasyon tuşları (ana ekran , geri , son kullanılan uygulama) tuşlarının simgesini tipin degiştirmek istiyorum. Mesela Huawei gibi yada farklı simgeler. Nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Farklı temalar yükler iseniz değişir ama bu hangi temalar bilmem. Onu sizin araştırmanız gerekiyor

Oyla:

alikemal42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi note 7
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temadan değiştirecez ozaman. Huawei nin temasını bulmam lazım hem simgeleri hem alttaki tuşları o gibi olacak. Tema önerisi alabilirim ozaman

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Temadan değiştirecez ozaman. Huawei nin temasını bulmam lazım hem simgeleri hem alttaki tuşları o gibi olacak. Tema önerisi alabilirim ozaman
Ayarlardan bölgenizi hindistan yapın ve temalar uygulamasına Huawei yazın. O zaman aradığınızı belki bulabilirsiniz

Oyla:

alikemal42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi note 7
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım hocam teşekkür ederim. Tema önerisi vermek isterseniz yazabilirsiniz. Önerilere açıgım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu ile alakası yok ama birde gereksiz Google uygulamalarını nasıl kaldırır veya devre dışı yapar durdururum rot olmadan yapılabiliyor mu ?

Son düzenleme:
Oyla:

Eren_kpl1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Xiaomi Redmi No
Konular
0
Anladım hocam teşekkür ederim. Tema önerisi vermek isterseniz yazabilirsiniz. Önerilere açıgım

Konu ile alakası yok ama birde gereksiz Google uygulamalarını nasıl kaldırır veya devre dışı yapar durdururum rot olmadan yapılabiliyor mu ?
Google Play'de Xiaomi gizli ayarlar diye bir uygulama vardı sanırım o uygulamadan yapılabiliyor.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353

En iyi yöntem budur. Root gerektirmez. Garantiyi bozmaz. Cihaza zarar vermez eğer sistem uygulamasını silmez iseniz. Sistem uygulaması dediğim güvenlik uygulaması gibi. YouTube buna dahil değil ya da diger Google uygulamaları

Oyla:
Üst Alt