Uygulama ana ekran döngüsü

basri21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
basri
Cihazım
mi 8
Konular
5
merhaba;
1) Ekran otomatik döngü olmuyor mu soldan sağa sağdan sola şeklinde son sayfada kalıyor.
2) ÜRünü migrostan aldım güncellemeleri yaptım kullanıyorum girişleri vs yaptım. önerdiğiniz uygulama yada kullanım bilgsi varmı?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
merhaba;
1) Ekran otomatik döngü olmuyor mu soldan sağa sağdan sola şeklinde son sayfada kalıyor.
2) ÜRünü migrostan aldım güncellemeleri yaptım kullanıyorum girişleri vs yaptım. önerdiğiniz uygulama yada kullanım bilgsi varmı?

Hayır ekran döngüsü MIUI arayüzünde bulunmuyor. Uygulamalar için ise ihtiyacınıza göre sizin seçmeniz gerekir. Eğer cihazınızla yapmak istediğiniz belirli işler varsa bunları yazmanız halinde tavsiyelerimizi iletebiliriz.

basri21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
basri
Cihazım
mi 8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefon otomatik sms atıyor yurt dışna yüz tanıma özelliğinden dolayı vs diyerek okudum bir ayar varmı kapatmak için. faturayı şişiyor şuanda

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
basri21 mi message etkinleştirmek için sms atıyor. apple daki facetime imessage muhabbetinin aynısı. mi mesaj kapatın birdaha etkinleştirmeye uğraşmaz..

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
ayarlarda üst arama bölümüne mesajlar yaz. 'mesajlar' bölümüne gir ve en üstteki mi mesajı devre dışı bırak.. (mi mesaj xiaomi kullanıcıları arasında internet üzerinden ücretsiz mesajlaşmaya yarar)
basri21

basri21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
basri
Cihazım
mi 8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayarlarda üst arama bölümüne mesajlar yaz. 'mesajlar' bölümüne gir ve en üstteki mi mesajı devre dışı bırak.. (mi mesaj xiaomi kullanıcıları arasında internet üzerinden ücretsiz mesajlaşmaya yarar)
basri21

Bu şekilde dogru mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sms ücretlerinden kacıkarak diğer miui kullanıclarına mesaj gönderin diyor kapalı mavi tik yok bu şekildemi olacak

Son düzenleme:
Üst Alt