Yardım Ana ekran app arama alanı

qwaszxc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ali murat
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
1
Merhaba artık mi max 2 kullanıcısıyım. Çok memnunum. Bir kaç görsel sıkıntım dışında özellik olarak tek sıkıntım. Telefonuma yüklemiş olduğum applikasyonları arayarak bulmak için bir alan bulamadım. Yüklemiş olduğum applikasyonu bulmak için bazen google store yazıp o ekrandan bulup aç yapmak zorunda kalıyorum. Bunun için çözümü olan varmı?

Erenimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
MI 5S Plus
Konular
10
ana ekrana geldikten sonra (kilit ekranından sonraki ekran) sağa ya da sola doğru kaydırmayı denediniz mi? uygulamalarınız orada olmalı.

Oyla:

qwaszxc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ali murat
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ana ekrana geldikten sonra (kilit ekranından sonraki ekran) sağa ya da sola doğru kaydırmayı denediniz mi? uygulamalarınız orada olmalı.
uygulamalar ekranların birinde onda sorun yok ararsam bulabiliyorum. Benim sorunum ekranları tek tek kontrol edip uygulamayı bulmak yerine daha önce asus telefonumda olduğu gibi yazarak kolayca bulmak.

Oyla:

Erenimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
MI 5S Plus
Konular
10
uygulamalar ekranların birinde onda sorun yok ararsam bulabiliyorum. Benim sorunum ekranları tek tek kontrol edip uygulamayı bulmak yerine daha önce asus telefonumda olduğu gibi yazarak kolayca bulmak.
öyle oluyor mu bilmiyorum çünkü nova launcher kullanıyorum fakat istediğiniz uygulamaları ilk ekrana alırsanız daha kolay olur sizin için.

Oyla:
Üst Alt