Haber An İtibari İle Miui Beta Takımındayım...

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21
Arkadaslar miui global beta takımına seçildik bugün ilk rom yayınlanacak edit romlarla yakında karşınızdayım
mi note lte kullanicilari beklemede kalın

cantara Teşekkürler...

Son düzenleme:

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
92
hayırlı olsun miui severlere

Gönüldaş

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gönüldaş
Cihazım
GM Discovery
Meslek
Grafiker
Konular
5
Hadi hayırlısı başarıların devamını dilerim. Birde MİUİ temalarına Türk temacı görsek iyi olacak. Bende bu konuda çalışma yapıyorum inşallah çok iyi olur.

mstfckmk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Konular
0
Öncelikle tebrikler. Merak ettiğim anlamadığım bir konu var. Bu kadar miui sürümü çıkıyor. Discovery için ilgili arkadaş her hafta güncelleme veriyor ama sorunlar hep aynı kalıyor. Görünen sorunlar giderilmiyorsa bu yeni sürümler neden çıkıyor? Mesela kameradan galeriye geçememe, galeride kasma, türkçe dilde temaların çıkmaması falan filan.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Öncelikle tebrikler. Merak ettiğim anlamadığım bir konu var. Bu kadar miui sürümü çıkıyor. Discovery için ilgili arkadaş her hafta güncelleme veriyor ama sorunlar hep aynı kalıyor. Görünen sorunlar giderilmiyorsa bu yeni sürümler neden çıkıyor? Mesela kameradan galeriye geçememe, galeride kasma, türkçe dilde temaların çıkmaması falan filan.

Hocam bildiğiniz üzere MIUI Discovery'e resmi olarak destek vermiyor. Sw33tking hocam resmi port ekibinde yer alan ve bu telefona rom portlayan tek geliştirici ancak bahsettiğiniz hatalar porttan değil MIUI'den kaynaklanan hatalar dolayısıyla çözümü Sw33tking hocamın elinde değil. Güncellemeler ise gelen yeni özelliklerin roma entegre edilmesiyle elde ediliyor. Yani güncelleme=hata düzeltmesi diye düşünmek pek doğru olmayacaktır.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hadi hayırlısı başarıların devamını dilerim. Birde MİUİ temalarına Türk temacı görsek iyi olacak. Bende bu konuda çalışma yapıyorum inşallah çok iyi olur.

Hocam eğer bu iş için vakit ayırabilirseniz gerçekten çok güzel olur. Temanızı merakla bekliyorum, destek verebileceğimiz her hangi bir şey olursa bilgilendirmeniz yeterli olacaktır. :)

Üst Alt