- Adım
- Mutlu
- Cihazım
- Mi9T pro
- Konular
- 14
Arkadaşlar ben cihazı yarı parlaklıkta kullanıyorum. Oyun oynasam amoled yanığı oluşur mu? Sarjda kesinlikle oynamıyorum
Olmaması lazım neden olsun ki .Arkadaşlar ben cihazı yarı parlaklıkta kullanıyorum. Oyun oynasam amoled yanığı oluşur mu? Sarjda kesinlikle oynamıyorum
Arkadaşlar ben cihazı yarı parlaklıkta kullanıyorum. Oyun oynasam amoled yanığı oluşur mu? Sarjda kesinlikle oynamıyorum
Teşekkür ederim hocam. Bende K20 PRO cihaz vardı hatta halâ var. O cihazda maalesef hor kullanmam dolaysıyla Amoled Yanığı olmuştu. Pubg Mobile'deki kalan sayısı, can barı vb. izi çıkmıştı Şimdi bu cihazında o cihazın 1 model üstü olduğunu düşününce böyle bir şey olabileceğine dair bir şeyler düşündüm. Teşekkür ederim yorumunuz için.Amoled yanığı o kadar basit bir şey değil, olsa zaten bu kadar önemli bir teknoloji olmazdı. Sadece extreme sıcaklıklarda ekran zarar görebilir. Sarjdayken oynamanın da mantığı bu. Telefon ısınır isinirsa ekran riske girer mi evet ama bu diğer ekran teknolojilerinden daha kolay olan bir şey değil. IPS LCD ekranların da ölü piksel sorunları olur. Telefonunuzu olabildiğine 45 derece üzerine çıkartmayın yeterli. Bunlar o kadar narin teknolojiler değil kafanız rahat olsun. Ayrıca ekranı full parlaklıkta sürekli kullanmadiginiz sürece de sorun olmaz. Güneş altında yarı parlaklıkta ekranı görmek için can cekismenize gerek yok yani.
Eskidendi o durumlar, Amoled ilk piyasaya sürüldüğü dönemlerden kalma bir durum.
Amoled yanığı o kadar basit bir şey değil, olsa zaten bu kadar önemli bir teknoloji olmazdı. Sadece extreme sıcaklıklarda ekran zarar görebilir. Sarjdayken oynamanın da mantığı bu. Telefon ısınır isinirsa ekran riske girer mi evet ama bu diğer ekran teknolojilerinden daha kolay olan bir şey değil. IPS LCD ekranların da ölü piksel sorunları olur. Telefonunuzu olabildiğine 45 derece üzerine çıkartmayın yeterli. Bunlar o kadar narin teknolojiler değil kafanız rahat olsun. Ayrıca ekranı full parlaklıkta sürekli kullanmadiginiz sürece de sorun olmaz. Güneş altında yarı parlaklıkta ekranı görmek için can cekismenize gerek yok yani.
Eskidendi o durumlar, Amoled ilk piyasaya sürüldüğü dönemlerden kalma bir durum.
Hor kullanmamakta fayda var tabiki de, dediğim gibi sıcaklıklarda dikkat ettiğiniz sürece pek sorun çıkmaz.Teşekkür ederim hocam. Bende K20 PRO cihaz vardı hatta halâ var. O cihazda maalesef hor kullanmam dolaysıyla Amoled Yanığı olmuştu. Pubg Mobile'deki kalan sayısı, can barı vb. izi çıkmıştı Şimdi bu cihazında o cihazın 1 model üstü olduğunu düşününce böyle bir şey olabileceğine dair bir şeyler düşündüm. Teşekkür ederim yorumunuz için.
benim basima geldi oluyor bi sure sonra bende dikkat ederdim ama oldu oyun oynuyosan sanada olucak arkadasimda da ayni telden vardi onun ekrarnindada ghosting basladi cok oyun oynuyorduArkadaşlar ben cihazı yarı parlaklıkta kullanıyorum. Oyun oynasam amoled yanığı oluşur mu? Sarjda kesinlikle oynamıyorum
Hocam çok fazla oynamıyorum. Galiba hiç oynamayacağım. Satarım yüksek ihtimalle. Teşekkür ederim yorumun için.benim basima geldi oluyor bi sure sonra bende dikkat ederdim ama oldu oyun oynuyosan sanada olucak arkadasimda da ayni telden vardi onun ekrarnindada ghosting basladi cok oyun oynuyordu
garantin karsiliyor bitmediyseHocam çok fazla oynamıyorum. Galiba hiç oynamayacağım. Satarım yüksek ihtimalle. Teşekkür ederim yorumun için.