- Adım
- Yuhun
- Cihazım
- Uh
- Meslek
- Serbest
- Konular
- 150
Evet dostlar sizlere amazon tr den yaptığım ilk alışverişi ve sonrasındaki ilgi alakayi anlatmak istedim biliyorsunuz babama mi a3 almıştım 3 ay kullandı sürekli rehber olayından şikayet ediyordu sonra bana samsung marka cihaz al dedi peki dedi ve fiyat araştırması yaparak m20 aldım aldıktan 1 gün sonra geldi babam da işten gelip telefonu açtı inceledi vs hoşuna gitmedi hem.büyük dedi hemde kamera vs kötü dedi dedim iade edeyim istersen iade et dedi ben mi a3'ten memnunum birdahada diğer markalardan cihaz almam dedi neyse aradım amazonu gerçekten ilgi alaka üst düzeyde ve çok samimiler bana iade kodu olusturdular mng kargodan iade kodunu vererek ürünü bıraktım bugün ürün ellerine geçer geçmez parami iade etmisler anında hesabıma düşmüş para ben şahsen çok memnun kaldım ilk alisveris için umarım teredut edip alisveris yapmayan arkadaşlar varsa gönül rahatlığı ile alisveris yapabilirler su garantiyi vermeleri çok güzel 30 gün kayıtsız koşulsuz iade bu diğer firmalar pek damgalı şekilde yazmıyor maalesef