Sohbet Amazon Tr'den Alışveriş Yapilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Evet dostlar sizlere amazon tr den yaptığım ilk alışverişi ve sonrasındaki ilgi alakayi anlatmak istedim biliyorsunuz babama mi a3 almıştım 3 ay kullandı sürekli rehber olayından şikayet ediyordu sonra bana samsung marka cihaz al dedi peki dedi ve fiyat araştırması yaparak m20 aldım aldıktan 1 gün sonra geldi babam da işten gelip telefonu açtı inceledi vs hoşuna gitmedi hem.büyük dedi hemde kamera vs kötü dedi dedim iade edeyim istersen iade et dedi ben mi a3'ten memnunum birdahada diğer markalardan cihaz almam dedi neyse aradım amazonu gerçekten ilgi alaka üst düzeyde ve çok samimiler bana iade kodu olusturdular mng kargodan iade kodunu vererek ürünü bıraktım bugün ürün ellerine geçer geçmez parami iade etmisler anında hesabıma düşmüş para ben şahsen çok memnun kaldım ilk alisveris için umarım teredut edip alisveris yapmayan arkadaşlar varsa gönül rahatlığı ile alisveris yapabilirler su garantiyi vermeleri çok güzel 30 gün kayıtsız koşulsuz iade bu diğer firmalar pek damgalı şekilde yazmıyor maalesef

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Evet dostlar sizlere amazon tr den yaptığım ilk alışverişi ve sonrasındaki ilgi alakayi anlatmak istedim biliyorsunuz babama mi a3 almıştım 3 ay kullandı sürekli rehber olayından şikayet ediyordu sonra bana samsung marka cihaz al dedi peki dedi ve fiyat araştırması yaparak m20 aldım aldıktan 1 gün sonra geldi babam da işten gelip telefonu açtı inceledi vs hoşuna gitmedi hem.büyük dedi hemde kamera vs kötü dedi dedim iade edeyim istersen iade et dedi ben mi a3'ten memnunum birdahada diğer markalardan cihaz almam dedi neyse aradım amazonu gerçekten ilgi alaka üst düzeyde ve çok samimiler bana iade kodu olusturdular mng kargodan iade kodunu vererek ürünü bıraktım bugün ürün ellerine geçer geçmez parami iade etmisler anında hesabıma düşmüş para ben şahsen çok memnun kaldım ilk alisveris için umarım teredut edip alisveris yapmayan arkadaşlar varsa gönül rahatlığı ile alisveris yapabilirler su garantiyi vermeleri çok güzel 30 gün kayıtsız koşulsuz iade bu diğer firmalar pek damgalı şekilde yazmıyor maalesef
Ben de redmi note 6 pro almıştım. Yukarıda anlattığınız kadar ve hatta dahası vardır hocam. Şahidim bizzat. Satıcısı amazon olan ürünler rahat rahat alınabilir. İade vesaire şeylerde siz samimi olduğunuz sürece adamlar tamamen ÇÖZÜM ODAKLI. :)

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de redmi note 6 pro almıştım. Yukarıda anlattığınız kadar ve hatta dahası vardır hocam. Şahidim bizzat. Satıcısı amazon olan ürünler rahat rahat alınabilir. İade vesaire şeylerde siz samimi olduğunuz sürece adamlar tamamen ÇÖZÜM ODAKLI. :)
Bir temsilcinin bu kelimeyi söylemesi kolay değil bizim dilimizden konuşuyor ve diyorki bana siz olmasanız bizlerde olmayız siz varsınız bizlerde burda sorununuzu çözmek için variz

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bir temsilcinin bu kelimeyi söylemesi kolay değil bizim dilimizden konuşuyor ve diyorki bana siz olmasanız bizlerde olmayız siz varsınız bizlerde burda sorununuzu çözmek için variz
İyiki sizde varsınız, sizsiz bu forumu asla düşünemiyorum/düşünmek istemiyorum, açtığınız konularda ufkumuzu genişletiyor

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyiki sizde varsınız, sizsiz bu forumu asla düşünemiyorum/düşünmek istemiyorum, açtığınız konularda ufkumuzu genişletiyor

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
facepalm~~smirk~~

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Bir tane bile noktalama işareti bile kullanılmamış... drunk~~

dedi, dedi, dedi, dedi. Müge Anlı'ya almak lazım sizi, sosyal medya fenomeni olursunuz :P

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Bir tane bile noktalama işareti bile kullanılmamış... drunk~~

dedi, dedi, dedi, dedi. Müge Anlı'ya almak lazım sizi, sosyal medya fenomeni olursunuz :P

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bir tane bile noktalama işareti bile kullanılmamış.
Bu cümle ne peki?

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Bir tane bile noktalama işareti bile kullanılmamış.
Bu cümle ne peki?

Altına link olarak açıklamasını da eklemiştim ama sadece yazma değil okuma işi de sıkıntılı galiba... Kopyalayıp yapıştırayım isterseniz daha rahat olur. Dilerseniz hangi anlamda kullanıldığını da kalın yapıp rengini değiştireyim?

Üç Nokta ( … )

1.
Anlatım olarak tamamlanmamış cümlelerin sonuna konur:

Ne çare ki çirkinliği hemencecik ve herkes tarafından görülüveriyordu da bu yanı… (Tarık Buğra)

2. Kaba sayıldığı için veya bir başka sebepten dolayı açık yazılmak istenmeyen kelime ve bölümlerin yerine konur: Kılavuzu karga olanın burnu b…tan çıkmaz.

Arabacı B…’a yaklaştığını söylüyor, ikide bir fırsat bularak arabanın içine doğru başını çeviriyordu.
(Ahmet Hamdi Tanpınar)

3. Alıntılarda başta, ortada ve sonda alınmayan kelime veya bölümlerin yerine konur:

… derken şehrin öte başından boğuk boğuk sesler gelmeye başladı… (Tarık Buğra)

4. Sözün bir yerde kesilerek geri kalan bölümün okuyucunun hayal dünyasına bırakıldığını göstermek veya ifadeye güç katmak için konur:

Sana uğurlar olsun… Ayrılıyor yolumuz! (Faruk Nafiz Çamlıbel)

Binaenaleyh, biz her vasıtadan, yalnız ve ancak, bir noktainazardan istifade ederiz. O noktainazar şudur: Türk milletini, medeni cihanda layık olduğu mevkiye isat etmek ve Türk cumhuriyetini sarsılmaz temelleri üzerinde, her gün, daha ziyade takviye etmek… (Atatürk)

5. Ünlem ve seslenmelerde anlatımı pekiştirmek için konur:

Gölgeler yaklaştılar. Bir adım kalınca onu kıyafetinden tanıdılar:

Koca Ali… Koca Ali, be!.. (Ömer Seyfettin)

UYARI: Ünlem ve soru işaretinden sonra üç nokta yerine iki nokta konulması yeterlidir:

Gök ekini biçer gibi!.. Başaklar daha dolmadan. (Tarık Buğra)

Nasıl da akşam oldu?.. Nasıl da yavrucaklar sustu?.. Nasıl da serçecikler yuvalarına sığındı?.. (Necip Fazıl Kısakürek)

6. Karşılıklı konuşmalarda, yeterli olmayan, eksik bırakılan cevaplarda kullanılır:

— Yabancı yok!

— Kimsin?

— Ali…

— Hangi Ali?

— …

— Sen misin, Ali usta?

— Benim!..

— Ne arıyorsun bu vakit buralarda?

— Hiç…

— Nasıl hiç? Suya çekicini mi düşürdün yoksa!..

— !..
(Ömer Seyfettin)

UYARI: Üç nokta yerine iki veya daha çok nokta kullanılmaz

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Altına link olarak açıklamasını da eklemiştim ama sadece yazma değil okuma işi de sıkıntılı galiba... Kopyalayıp yapıştırayım isterseniz daha rahat olur. Dilerseniz hangi anlamda kullanıldığını da kalın yapıp rengini değiştireyim?

Üç Nokta ( … )

1.
Anlatım olarak tamamlanmamış cümlelerin sonuna konur:

Ne çare ki çirkinliği hemencecik ve herkes tarafından görülüveriyordu da bu yanı… (Tarık Buğra)

2. Kaba sayıldığı için veya bir başka sebepten dolayı açık yazılmak istenmeyen kelime ve bölümlerin yerine konur: Kılavuzu karga olanın burnu b…tan çıkmaz.

Arabacı B…’a yaklaştığını söylüyor, ikide bir fırsat bularak arabanın içine doğru başını çeviriyordu.
(Ahmet Hamdi Tanpınar)

3. Alıntılarda başta, ortada ve sonda alınmayan kelime veya bölümlerin yerine konur:

… derken şehrin öte başından boğuk boğuk sesler gelmeye başladı… (Tarık Buğra)

4. Sözün bir yerde kesilerek geri kalan bölümün okuyucunun hayal dünyasına bırakıldığını göstermek veya ifadeye güç katmak için konur:

Sana uğurlar olsun… Ayrılıyor yolumuz! (Faruk Nafiz Çamlıbel)

Binaenaleyh, biz her vasıtadan, yalnız ve ancak, bir noktainazardan istifade ederiz. O noktainazar şudur: Türk milletini, medeni cihanda layık olduğu mevkiye isat etmek ve Türk cumhuriyetini sarsılmaz temelleri üzerinde, her gün, daha ziyade takviye etmek… (Atatürk)

5. Ünlem ve seslenmelerde anlatımı pekiştirmek için konur:

Gölgeler yaklaştılar. Bir adım kalınca onu kıyafetinden tanıdılar:

Koca Ali… Koca Ali, be!.. (Ömer Seyfettin)

UYARI: Ünlem ve soru işaretinden sonra üç nokta yerine iki nokta konulması yeterlidir:

Gök ekini biçer gibi!.. Başaklar daha dolmadan. (Tarık Buğra)

Nasıl da akşam oldu?.. Nasıl da yavrucaklar sustu?.. Nasıl da serçecikler yuvalarına sığındı?.. (Necip Fazıl Kısakürek)

6. Karşılıklı konuşmalarda, yeterli olmayan, eksik bırakılan cevaplarda kullanılır:

— Yabancı yok!

— Kimsin?

— Ali…

— Hangi Ali?

— …

— Sen misin, Ali usta?

— Benim!..

— Ne arıyorsun bu vakit buralarda?

— Hiç…

— Nasıl hiç? Suya çekicini mi düşürdün yoksa!..

— !..
(Ömer Seyfettin)

UYARI: Üç nokta yerine iki veya daha çok nokta kullanılmaz
Öncelikle bana saygılı konuşmanızı tavsiye ediyorum. Sizinle uzun uzun sohbet edemeyeceğim çünkü işlerim var. Ben sizin noktalama işareti kullanımınıza değil yaptığınız cümleye laf ettim. Tabii siz Türkçe öğretmenimiz olarak forumda açılan konularda hangi noktalama işareti nasıl kullanılmış bunu takip ediyorsunuz. Benim okumama laf ediyorsunuz yazdığım cümleyi siz de anlamışsınız. Bana Türkçe öğretmenize gerek yok ben gayet iyi biliyorum. Saygılar hürmetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt