Soru Amazfit Verge Sesli Görüşme Problemi

Byseus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
43
Arkadaşlar merhaba

Amazfit verge saat aldım 1 hafta kadar oldu. Genel olarak memnunum kibar ve özellikli bir saat. Yalnız yaşadığım bir problem var. İlk cihazı kurulum yapıp taktım ve denemek için çağrı yaptım ve saatten cevaplamak görüşmek istedim, karşı tarafa sesim saatten gitti ancak karşı tarafın sesi bana gelmedi birkaç deneme daha yine aynı sonuç. Sonra saatin ayarlarından reboot diyip yeniden başlattım. Tekrar deneme yaptım bu kez başarılı şekilde görüşme yaptım. 1 gün sonra telefon yanımda değilken çağrı geldi saatten cevap vereyim dedim yine sesim gitmiş ama ses bana gelmedi. Yine kapatıp açtım tekrar düzeldi. Evet yaşadığım problem bu. Ne yapıcam geri mi gönderelim garantiye mi verelim yoksa herkes böyle mi? Ben bunu a101 webden aldım garanti firması neresi onuda bilmiyorum.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.320
Öncelikle uygulama güncel mi? Saat güncel mi bunları kontrol edin. Daha sonra telefon bluetooth bölümünde verge için çağrı vb erişim doğru olduğunu kontrol edin. Tekrar deneyin.
Olmazsa birde eşleştirmeyi sonlandırıp en baştan bir kurulum ile deneyin yine olmazsa sorun var diye geri gönderin.

Byseus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
43
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamı güncel hatta zepp uygulamasını kilitledim kapanmasın hiç bağlantı vs kopmasın diye. Bir tek yeniden kurulum yapmadım tekrar başıma gelirse birde onu denerim.

Bu arada bu saatlerin distribütörü kim? Garanti firması olarak nereye gönderiyoruz. Aldığımız yere mi vereceğiz?

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.320
Tamamı güncel hatta zepp uygulamasını kilitledim kapanmasın hiç bağlantı vs kopmasın diye. Bir tek yeniden kurulum yapmadım tekrar başıma gelirse birde onu denerim.

Bu arada bu saatlerin distribütörü kim? Garanti firması olarak nereye gönderiyoruz. Aldığımız yere mi vereceğiz?

Aldığınız yer ithalatçı ise ona, dist. ise xiaomi servislerine

Üst Alt