Yardım Amazfit Verge Şarj Kasma Sorunu

lextor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi Note 10
Meslek
Computer Scientist
Konular
1
Merhaba.

Cihazı en son üç gün önce şarj ettiğimde herhangi bir sorun yoktu. Bugün bilgisayarımla usb den şarj etmeye başladım saat kasmaya başladı. Çıkarınca düzeliyor ama takınca acayip takılıyor. Sıfırladım ama nafile. Ne oldu da böyle oldu? Ne yapmam gerek? Normal şarj ile denedim yine aynı. Korkmaya başladım açıkçası.

Ayrıca bilgisayarımda dosyaları da göremiyorum. Sürekli bağlanıp bağlanmama uyarısı alıyorum. USB Dock mu bozuk acaba?

Yardımlarınızı bekliyorum...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun şarj aletinden kaynaklanıyor. Kabloyu biraz oturtunca düzeldi gibi. İade başlatacağım. Neyseki gittigidiyor'dan aldım..

Son düzenleme:

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Merhaba.

Cihazı en son üç gün önce şarj ettiğimde herhangi bir sorun yoktu. Bugün bilgisayarımla usb den şarj etmeye başladım saat kasmaya başladı. Çıkarınca düzeliyor ama takınca acayip takılıyor. Sıfırladım ama nafile. Ne oldu da böyle oldu? Ne yapmam gerek? Normal şarj ile denedim yine aynı. Korkmaya başladım açıkçası.

Ayrıca bilgisayarımda dosyaları da göremiyorum. Sürekli bağlanıp bağlanmama uyarısı alıyorum. USB Dock mu bozuk acaba?

Yardımlarınızı bekliyorum...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun şarj aletinden kaynaklanıyor. Kabloyu biraz oturtunca düzeldi gibi. İade başlatacağım. Neyseki gittigidiyor'dan aldım..

Lite versiyonunu kullanıyorum. Saat ekranını değiştirirken ve bazen geçişlerde kasıyor. Şarj aleti ile ilgili bir durum olmayabilir. Güncelleme şart fakat güncelleme gelecek gibide durmuyor. tek avantajı şarjı uzun gidiyor.

Oyla:

lextor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi Note 10
Meslek
Computer Scientist
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lite versiyonunu kullanıyorum. Saat ekranını değiştirirken ve bazen geçişlerde kasıyor. Şarj aleti ile ilgili bir durum olmayabilir. Güncelleme şart fakat güncelleme gelecek gibide durmuyor. tek avantajı şarjı uzun gidiyor.
Sorunum aletten kaynaklanıyor. Yarımdan biraz fazla şarja oturtunca dosya aktarımı ve şarj yapabiliyorum. Fakat tam oturttuğumda saat kafayı yiyor. Bilgisayarda göremiyorum. Alette herhangi bir şekilde normal kullanımda kasma yaşamadım zaten. Alalı 5 gün bile olmadı. Uydu cihazının USb girişine takmıştım ilk şarjda sonra pc de takmıştım tabi onda da ilk başta dosya aktaramadım. Acaba oradan mı bozuldu yoksa başka bir şey mi anlamadım. Bugünde şarj aşırı hızlı boşalmaya başladı.

Bakalım. Yarında devam ederse iade süreci başlatacağım. İlk ve son amazfit deneyimim olur öyle yaparsam :(

Oyla:

onderkaanozdemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
önder kaan
Cihazım
Amazfit Verge
Konular
1
Sadece telefonun sarj cihazi veya orjinal hizli sarjli powerbank ile sarj ettim sarj konusunda sikinti yasmadim. 3gun sarji gidiyor. Kasma bazen oluyor ama ben cok program ve saat arayuzu ekledim apk dosyasi olarak. Baglanma konusunda sikinti da cekmedim. Bilgisayardan sarj edincr evet farkettim sarji cabuk bitiyor.

Oyla:

lextor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi Note 10
Meslek
Computer Scientist
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece telefonun sarj cihazi veya orjinal hizli sarjli powerbank ile sarj ettim sarj konusunda sikinti yasmadim. 3gun sarji gidiyor. Kasma bazen oluyor ama ben cok program ve saat arayuzu ekledim apk dosyasi olarak. Baglanma konusunda sikinti da cekmedim. Bilgisayardan sarj edincr evet farkettim sarji cabuk bitiyor.

Hocam normal bir durum değil benimki. Kasma şarj aletine oturtunca cihazın tamamen takılması, çalışmaması, saat kadranının iki saniye arayla hareket etmesi ve bilgisayara dosya aktaramama şeklinde oluyor. Neyse son bir defa daha yaşadım şuanlık bir şey yok çok şükür.

PC'den şarj ile çabuk bitmesi arasında bir mantık yok, zira usb 2 varsa 5v 500mA çıkış alıyorsun. Zaten adamların minimum istediği mA ve voltaj değeri bu. 3.0 bağlıyorsan 5v 900 mA alıyorsun ki bu da maximum mA değeri 700mA aşıyor verge için. Zararlı.

Uygulama geliştirmeye başladım, yarın bir gün hesap makinesi uygulaması paylaşırım. Daha önce yapıldıysa güncel olmuş olur böylece.

Oyla:
Üst Alt