Yardım amazfit verge custom rom dan sonra şarjı hızlı bitiyor

samet245

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ABDULSAMET
Cihazım
Mİ 6
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
3.2.7.5
Telefon Modeli
Amazfit verge
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar amazfit verge akıllı saatim var yaklaşık 1 ay önce bootloader kildini açtım açmadan önce şarjı yaklaşık 3 gün gidiyordu sonra custom rom attım daha sonra da şarjı hızlı gitmeye başladı(yaklaşık 10 saat) sonra stock romu geri yükledim ama değişen bir şey olmadı acaba bunu için önerebileceğiniz bir rom varmı ya da bootloader kilidini tekrak kitleyebilirmiyim bu sayede belki garantiye gönderebilirim.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Arkadaşlar amazfit verge akıllı saatim var yaklaşık 1 ay önce bootloader kildini açtım açmadan önce şarjı yaklaşık 3 gün gidiyordu sonra custom rom attım daha sonra da şarjı hızlı gitmeye başladı(yaklaşık 10 saat) sonra stock romu geri yükledim ama değişen bir şey olmadı acaba bunu için önerebileceğiniz bir rom varmı ya da bootloader kilidini tekrak kitleyebilirmiyim bu sayede belki garantiye gönderebilirim.
Bu aracı kullanarak kapatabilirsiniz. Kilidi kapatırken cihazın orijinal romda ve twrp vs. yüklü olmaması gerekiyor. Sorumluluk sizindir

Oyla:

jabo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cambul
Cihazım
redmi note 6pro
Konular
5
Bu aracı kullanarak kapatabilirsiniz. Kilidi kapatırken cihazın orijinal romda ve twrp vs. yüklü olmaması gerekiyor. Sorumluluk sizindir
bunun sebebi custom rom larda always on display secenegi surekli aktif oluyor cogunda buda sarj tuketiyor yuklediginiz rom da ya always on display secenegini kapatin ya da stock rom yukleyin bende de bugun bazi ogeler menuden kayboldu hangi rom kullaniyorsunuz yazabilirmisiniz

Oyla:

samet245

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ABDULSAMET
Cihazım
Mİ 6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunun sebebi custom rom larda always on display secenegi surekli aktif oluyor cogunda buda sarj tuketiyor yuklediginiz rom da ya always on display secenegini kapatin ya da stock rom yukleyin bende de bugun bazi ogeler menuden kayboldu hangi rom kullaniyorsunuz yazabilirmisiniz
Hocam kusura bakamyın yeni gördüm daha doğrusu siteye epeydir girmiyordum şu an bu rom var ancak hala aynı şekilde şarjı erken bitiyor 1 gün bile dayanmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam geri dönüşünüz için teşşekür ederim ama işe yaramadı uygulama bu saatin bootloadder kilidi açılamaz diyor

Oyla:
Üst Alt