Yardım Amazfit Stratos Pace 2 tamirini yapabilecek kimse yok mu?

gekren

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
12
Herkese merhaba,

Daha önce de bir konu içinde yazmıştım ancak hem bu modeli kullanan büyük bir kitle olmadığından cevap alamamıştım. Şu anda aktif olarak yine Stratos Pace 2 kullanıyorum ancak ilk aldığım saat kenarda duruyor. Bir güncelleme işlemi için saate yanlış romu kurdum ve saat şu anda açılsa da farklı bir saat modelinde rom yüklendiğinden dolayı (Stratos Pace yükledim diye hatırlıyorum) dokunmatiği çalışmıyor ve ekranda tam görünmüyor kadranlar vs. Bundan tek anlarsa şu kişi anlar diye Zeytinburnu'nda bir arkadaşa yönlendirdiler ancak o da yapamadı. Bu konuda bir bilgisi fikri olan var mıdır?

cngkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi A2
Konular
13

şu linke bakarsanız, root erişiminiz var ise adbden bağlandığınızda, kurtarılabilir olduğunu söylüyor. fakat yok ise kurtarılamaz şeklinde belirtmişler

Oyla:

gekren

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet o kurtarılamaz yerden üstüne üstlük fastboot üzerinden de 2. seçeneği seçerek saatin herşeyini silmeye zorla diyerek fastboot dahil tüm alanlarını sildim ancak aşağıda belirteceğim 2 kaynak üzerindeki bilgiler ile brickten kurtardım. burdan çıkardığım sonuç da asla brick edilemiyor.

kaynakları ileride işine yarayacak arkadaş olursa diye bırakıyorum.

Stock Rom İçin :
Tamamen brick olduktan sonraki işlemler için :

Oyla:
Üst Alt