Amazfit pace saatimde aktiviteler bölümü silinmiş onu nasıl eski haline getirebilirim
A Adriann Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Betül Cihazım Amazfit pace Yaş 26 Konum Siirt Katılım 22 Temmuz 2018 Konular 2 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 1 31 Temmuz 2018 #1 Amazfit pace saatimde aktiviteler bölümü silinmiş onu nasıl eski haline getirebilirim
Pegasus__ ..::FreeDoom::.. Emekli Yönetici Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ömer Cihazım Mi 9T - Davinci Konum Hatay Katılım 9 Ekim 2016 Konular 51 Mesajlar 1.658 Çözümler 2 Tepkime puanı 1.680 Puanları 138 31 Temmuz 2018 #2 Amazfit uygulamasını açın Saatim uygulama ayarları Spor menüsü bir aşağıda widget ve uygulama yönetimi bu ayarları gözden geçirin.
Amazfit uygulamasını açın Saatim uygulama ayarları Spor menüsü bir aşağıda widget ve uygulama yönetimi bu ayarları gözden geçirin.
A Adriann Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Betül Cihazım Amazfit pace Yaş 26 Konum Siirt Katılım 22 Temmuz 2018 Konular 2 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 1 31 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Pegasus__' Alıntı: Amazfit uygulamasını açın Saatim uygulama ayarları Spor menüsü bir aşağıda widget ve uygulama yönetimi bu ayarları gözden geçirin. Genişletmek için tıkla ... Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 31 Temmuz 2018 Şöyle karşıma çıkıyor kurcaladığım da ise bi değişiklik yok Ekli dosyalar DC14E987-C7F3-4F43-BF5E-6640A6016B8C.png 51,5 KB · Görüntüleme: 15
Pegasus__' Alıntı: Amazfit uygulamasını açın Saatim uygulama ayarları Spor menüsü bir aşağıda widget ve uygulama yönetimi bu ayarları gözden geçirin. Genişletmek için tıkla ... Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 31 Temmuz 2018 Şöyle karşıma çıkıyor kurcaladığım da ise bi değişiklik yok
Pegasus__ ..::FreeDoom::.. Emekli Yönetici Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ömer Cihazım Mi 9T - Davinci Konum Hatay Katılım 9 Ekim 2016 Konular 51 Mesajlar 1.658 Çözümler 2 Tepkime puanı 1.680 Puanları 138 31 Temmuz 2018 #4 Yedeklemelerinizi ve eşitlemenizi yaptıktan sonra fabrika ayarlarına dönmeyi deneyebilirsiniz.
A Adriann Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Betül Cihazım Amazfit pace Yaş 26 Konum Siirt Katılım 22 Temmuz 2018 Konular 2 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 1 1 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Nasıl yapmalıyım fabrika ayarlarını Pegasus__' Alıntı: Yedeklemelerinizi ve eşitlemenizi yaptıktan sonra fabrika ayarlarına dönmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ...
Nasıl yapmalıyım fabrika ayarlarını Pegasus__' Alıntı: Yedeklemelerinizi ve eşitlemenizi yaptıktan sonra fabrika ayarlarına dönmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ...
Pegasus__ ..::FreeDoom::.. Emekli Yönetici Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ömer Cihazım Mi 9T - Davinci Konum Hatay Katılım 9 Ekim 2016 Konular 51 Mesajlar 1.658 Çözümler 2 Tepkime puanı 1.680 Puanları 138 1 Ağustos 2018 #6 Adriann' Alıntı: Nasıl yapmalıyım fabrika ayarlarını Genişletmek için tıkla ... Saat ekranında yukardan aşağıya doğru çekin Dişliye dokunun Cihaz menüsü Fabrika ayarlarına dön Kolay gelsin
Adriann' Alıntı: Nasıl yapmalıyım fabrika ayarlarını Genişletmek için tıkla ... Saat ekranında yukardan aşağıya doğru çekin Dişliye dokunun Cihaz menüsü Fabrika ayarlarına dön Kolay gelsin