Yardım Amazfit pace 2 mı Max 2 nin gelen çağrılarını göstermiyor.

ooguz80

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan OĞUZ
Cihazım
Mı Max 2
Konular
3
Telefonum mı Max 2 bu gün amazfit pace2 aldım ilk başta gelen aramaları gösteriyordu saat ama level u pro Bluetooth kulaklığı telefona bağlayınca göstermemeye başladı. Amazfit uygulamasını kaldırdım, saati fabrika ayarlarına aldım tekrar kurulum yaptım yine gelen aramayı gösteri ama Bluetooth kulaklığı bağlayınca telefona tekrar göstermemeye başladı. Ayrıca mesajlar WhatsApp vb mesajları hiç göstermedi saat. Ayar ve kurulumda püf noktasımı var bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Telefonum mı Max 2 bu gün amazfit pace2 aldım ilk başta gelen aramaları gösteriyordu saat ama level u pro Bluetooth kulaklığı telefona bağlayınca göstermemeye başladı. Amazfit uygulamasını kaldırdım, saati fabrika ayarlarına aldım tekrar kurulum yaptım yine gelen aramayı gösteri ama Bluetooth kulaklığı bağlayınca telefona tekrar göstermemeye başladı. Ayrıca mesajlar WhatsApp vb mesajları hiç göstermedi saat. Ayar ve kurulumda püf noktasımı var bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Hocam kulaklığı kullanmamayı denesen :D
Bendede arayanı sadece numara ile gösteriyor isim çıkmıyor şimdilik böyle idare edecez artık selametle hocam

Oyla:

ooguz80

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan OĞUZ
Cihazım
Mı Max 2
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam uygulamayı tekrar silip yeniden yükledim.Bu sefer Kurulumu yapmadan önce kulaklık bağlantısını tamamladım sonra saat kurulumu yaptım şimdi gelen çağrı bilgisini gösteriyor (İsim vb bilgilerle) ama mesajlar WhatsApp vb uygulamalardan gelen mesajlar olduğunda saate gelmiyor. Bunuda cozersem ihtiyacımı karşılamış olacak. Şimdilik telefona gelen çağrıları saatten kontrol edip kulaklıkdan cevaplama yı ve konuşmayı başardım.

Oyla:
Üst Alt