Yardım Amazfit Adım sayar sorunu

vlknzby

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
volkan
Cihazım
amazfit face
Konular
1
Herkese merhabalar, amazfit pace cihazımı yeni aldım, ios ile kullanıyorum fakat birşey dikkatimi çekti aşağıda eklediğim resimlerdede görüldüğü gibi saat üzerindeki ve uygulamadaki adım sayısı farklı , uygulamayı sildim cihazı resetledim tekrar kurdum yine değişen birşey olmadı. Ben mi yanlış biliyorum yoksa eksik yaptığım bir şey mi var yardımcı olursanız sevinirim.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Saat ile bildirimleri düzgün bir biçimde alabiliyormusunuz, uyku ve spor verilerini düzgün bir şekilde eşitliyormu? Normal şartlarda uygulamayı açtığınızda saat ile eşitleme yapıp uygulamadaki bilgileri yenilemesi gerekir. Daha önce ios kullanmadığım çok fazla yorum yapamıyorum. Amazfit watch uygulaması içinden eşleştirmeyi sonlandırıp tekrar eşleştirmeyi deneyebilir yada başka bir telefonla eşleştirip düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz.

Oyla:

vlknzby

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
volkan
Cihazım
amazfit face
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saat ile bildirimleri düzgün bir biçimde alabiliyormusunuz, uyku ve spor verilerini düzgün bir şekilde eşitliyormu? Normal şartlarda uygulamayı açtığınızda saat ile eşitleme yapıp uygulamadaki bilgileri yenilemesi gerekir. Daha önce ios kullanmadığım çok fazla yorum yapamıyorum. Amazfit watch uygulaması içinden eşleştirmeyi sonlandırıp tekrar eşleştirmeyi deneyebilir yada başka bir telefonla eşleştirip düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz.
Aynen yazdıklarınız gibi düzgün eşleşmniyor, mesela dün geceki uyku bildirimini toplamda 4 saat uyumuş gösteriyor , komple bağlantıyı kestim sildim formatladım, tekrar yükleyip güncelledim fakat eşitleme yapıyorum değişiklik gözükmüyor

Oyla:

poyraz_371

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
başlangıç
Cihazım
amazfit pace
Konular
1
Merhabalar . 3 gündür amazfit pace saati kullanıyorum. Adım sayar kolu hareket ettirmediginizde adımı saymıyor. Ya da saati cebe koyduğumda yine adımları saymıyor. Bunun bir çözümü var mıdır?

Oyla:
Üst Alt