Soru always on display

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
cc9/mi9lite telefonalrda diğer telefonlar gibi always on display yok sanırım ayarardan bulamadım yada. sadece saat açık kalıyor ama bildirim geldiğinde ekranın tamamını uyandırıyor . diğer telefonalr gibi bildirimi okutmuyor ekran tamamen açılıyor. varmıdır çözümü yada güncelleme ile gemesini mi bekemek lazm.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam bende mi 9 var o da aynı, size özel değil. Xiaomi'nin bildirimler konusunda bir özürü var galiba. Kilit ekranında Whatsapp simgesi çıkıyor ama simge bir işe yaramıyor. Ekran açılınca bildirimler okunmasa bile bazen kayboluyor. Garip garip işler.

Oyla:

veli_blod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
75
Hocam tam olarak nasıl bir sorun ben anlayamadım

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Hocam bende mi 9 var o da aynı, size özel değil. Xiaomi'nin bildirimler konusunda bir özürü var galiba. Kilit ekranında Whatsapp simgesi çıkıyor ama simge bir işe yaramıyor. Ekran açılınca bildirimler okunmasa bile bazen kayboluyor. Garip garip işler.
Ben sadece simgeye de raziyim. Hatta uygulamaya ozel simge olmasa da olur. Led bildirim gibi bir sey, bir nokta olsa yeter. Mi 9t pro da led var ama telefonun ust kisminda oldugu icin gorunmuyor. Almadan önce biliyordum bu sorunu. 3. Parti uygulama ile cozerim demistim ne kadar ayarlari kurcaladiysam da calistiramadim. Eea rom var bende. Cevapsiz aramalari bile goremiyorum. Miui11 ile cozulur demistim o da yok. Su anda rom kurmak da istemiyorum...

Oyla:

eXcitinG

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdoğan
Cihazım
Mi 9T
Konular
5
Bu özellik gelmedi herhalde daha

Oyla:

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tam olarak nasıl bir sorun ben anlayamadım
hocam sorun değilde eksiklik aslında. şimdi samsunglada always on açıkken bildirim geldiğinde telefon uyanmıyor bilirimin içeriğini dahi ekran uyanmadan küçücük pencerede görebiliyorsun. ama bunda öle bir durum yok ekran kompile uyanıyor. amoled ekran nede olsa kısmi uyanma daha sağlıklı. benim eski note 3 pro da bile vardı kullandığım romda. ha amoled değildi bir işe yaramıyordu ama güzeldi. ekran kompile kapalı bile olsa bildirim gelince sadece bidirimin içeriğini görebileceğimiz küçük bir pencere aydınlansa samsunglar gibi güzel olurdu. inş gelir ek uygulamalarla çözülür mü bakacam artık

Oyla:

veli_blod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
75
hocam sorun değilde eksiklik aslında. şimdi samsunglada always on açıkken bildirim geldiğinde telefon uyanmıyor bilirimin içeriğini dahi ekran uyanmadan küçücük pencerede görebiliyorsun. ama bunda öle bir durum yok ekran kompile uyanıyor. amoled ekran nede olsa kısmi uyanma daha sağlıklı. benim eski note 3 pro da bile vardı kullandığım romda. ha amoled değildi bir işe yaramıyordu ama güzeldi. ekran kompile kapalı bile olsa bildirim gelince sadece bidirimin içeriğini görebileceğimiz küçük bir pencere aydınlansa samsunglar gibi güzel olurdu. inş gelir ek uygulamalarla çözülür mü bakacam artık
kanka benim şu an kullandığım rom da bildirim geldiği zaman yuvarlak bir şey içerisinde bildirim olarak görünüyor tüm ekran uyanmadan

Oyla:

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka benim şu an kullandığım rom da bildirim geldiği zaman yuvarlak bir şey içerisinde bildirim olarak görünüyor tüm ekran uyanmadan
hocam rom ne ? bide ekran uyanmadan bildirim içeriği görünüyor mu ?

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt