Yardım Always on Display sorunu

Murat 61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
RN11, RN8
Konular
40
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global kararlı v13.0.16
Telefon Modeli
Redmi Note 11 4G 6/128
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba. Bu gün yeni telefon aldım Redmi Note 11 ama Her zaman açık ekran kısıtlanmış sadece 10 saniye görünüyor ve parlaklılığını ayarlamak olmuyor. Bunun çözümünü bilen var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba. Bu gün yeni telefon aldım Redmi Note 11 ama Her zaman açık ekran kısıtlanmış sadece 10 saniye görünüyor ve parlaklılığını ayarlamak olmuyor. Bunun çözümünü bilen var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-12-28-18-40-57-977_com.miui.aod.jpg
    Screenshot_2022-12-28-18-40-57-977_com.miui.aod.jpg
    179,3 KB · Görüntüleme: 26

hiboz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hiboz
Cihazım
12 lite
Meslek
muallim
Konular
3
İnternetten telefonun özelliklerine baktığımda IPS ekran olduğu yazıyor. Bununla alakalı olabilir. Her zaman açık ekran özelliği amoled ekranlarda verimli çalışır. Bu sebeple kısıtlanmış diye tahmin ediyorum. Normalde aşağıdaki resimdeki gibi görünür.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Murat 61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
RN11, RN8
Konular
40
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternetten telefonun özelliklerine baktığımda IPS ekran olduğu yazıyor. Bununla alakalı olabilir. Her zaman açık ekran özelliği amoled ekranlarda verimli çalışır. Bu sebeple kısıtlanmış diye tahmin ediyorum. Normalde aşağıdaki resimdeki gibi görünür.
Hayır ya amoled ekran Redmi Note 11 global version

Bu model.

Zaten IPS olsaydı almazdım bu telefonu Amoled ekran var diye aldım ve 90hz olduğu için.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Evet cihazınız AMOLED ama Xiaomi kaliteli AMOLED panellerinde bu süreyi sınırsız yaparken dandik AMOLED kullandığı cihazlarda 10 saniye sınırı koyuyor. Magisk modülleri ile sınırsız yapabilirsiniz ama pek tavsiye etmem. Uzun süreli kullanım sonrasında ekranda probleme yol açacaktır.

Oyla:

Murat 61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
RN11, RN8
Konular
40
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet cihazınız AMOLED ama Xiaomi kaliteli AMOLED panellerinde bu süreyi sınırsız yaparken dandik AMOLED kullandığı cihazlarda 10 saniye sınırı koyuyor. Magisk modülleri ile sınırsız yapabilirsiniz ama pek tavsiye etmem. Uzun süreli kullanım sonrasında ekranda probleme yol açacaktır.
Yeni cihaz daha garantisi var o yüzden bootloader kilidini açmıyorum. Zaten çok önemli değil.

Oyla:
Üst Alt