Alış Almanya'dan xiaomi mi5 almak

Türk Hüseyin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TÜRKvatandaş
Cihazım
mi5
Konular
9
arkadaşlar hayırlı ramazanlar. benim bir tanıdığım almanya ya gidecek. ben de uzun zamandır mi5 almayı düşünüyordum. oradan mi5 nasıl alınır? nerelerde satılıyor? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum

raizo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
5
Herhangi bir mağaza şube vs. yok hocam internetten alacak. Avrupa'da Mi5 satan birsürü internet sitesi var. EU Warehouse olan bi siteden alırsanız hem daha çabuk gelir hem de herhangi bir vergi ödemezsiniz. Çin'den gelen siparişlerden tutarın %19-%20'si gibi bir gümrük vergisi alabiliyorlar.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türk Hüseyin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TÜRKvatandaş
Cihazım
mi5
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sağolun hocam. bildiğiniz güvenilir siteler varsa isimlerini yazmanız mümkün mü?

sinilker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
huawei p20
Meslek
Bankacı
Konular
17
Bence bu sitede mi5 satan arkadaşlara bakin. fiyat uygun. Ben yanlış yaptım siz yapmayın. Bende güya ucuza getiricem diye 400 dolara mi5 aldım. Belçika ya yollattirdim. Ama gümrük vergisi varmış 70 80 dolar da ona ödeyeceğiz. Etti mi sana 480 dolar carp 2.9 eşittir 1400. Bir de akrabanın buraya gelmesini bekleyeceğim 1 ay kadar. Bu sitede 1500 e sıfır bootlaoder açılmış imei atılmış güncel rom yüklenmiş olarak satıyorlar. Eu warehouse dada zaten vergisi eklenmiş hali ile satıyorlar. 64 gb için konuştum.

Son düzenleme:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Konuyu görünce ibuygou'ya baktım, en son avrupa içinden gönderiyoruz demişlerdi ama avrupa içi satışları normalden 30-40$ daha pahalı. Bir de üzerine vergi ekleniyormuş oldukça pahalıya denk geliyor... Hesabınızı güzel yapın bence :)

raizo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okan
Cihazım
Mi 10t pro
Konular
5
Honorbuy'da EU Warehouse'dan satılan ürünlerde ekstra bir ücret almıyorlar. Fakat dediğiniz gibi ibuygou'da falan fiyatlar artıyor EU Warehouse seçince.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türk Hüseyin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TÜRKvatandaş
Cihazım
mi5
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
raizo hocam sağolsun bana yardımcı oldu. fiyatlar baktım aşağı yukarı burada satılan fiyatlara denk geliyor. burdan almak daha mantıklı olacak gibi görünüyor

kadirirdem

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
0
arkadaşlar hayırlı ramazanlar. benim bir tanıdığım almanya ya gidecek. ben de uzun zamandır mi5 almayı düşünüyordum. oradan mi5 nasıl alınır? nerelerde satılıyor? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum
e bay de alabilir magazalarda yok bende almanya dan aldım e bay den....

Üst Alt