Yardım Allah'ını seven bana yardımcı olsun arkadaşlar kafayı yiyeceğim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhammet.mp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi 8
Konular
13
S.a arkadaşlar uzun zamandır mi 8 cihazı kullanıyorum 2018 de bsg nin çıkarmış olduğu gcam sürümüne istinaden telefonu satın aldım, telefonu android 10 a güncelleyince sürüm çalışmaz oldu yeni sürümlerin hepsini denedim aynı kaliteyi alamadım bi türlü.. Forumdaki arkadaşlar root atınca çalışmayan gcam sürümünü aktif edebilirsin vs dediler kimisi de edemezsin diyor.Ben de eski sürüme geri döneyim dedim onda da telfonun brick olma ihtimali varmış.nerden güncelledim telefonu :( bilen biri bana yardımcı olabilir mi ?

145600

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Konular
12
S.a arkadaşlar uzun zamandır mi 8 cihazı kullanıyorum 2018 de bsg nin çıkarmış olduğu gcam sürümüne istinaden telefonu satın aldım, telefonu android 10 a güncelleyince sürüm çalışmaz oldu yeni sürümlerin hepsini denedim aynı kaliteyi alamadım bi türlü.. Forumdaki arkadaşlar root atınca çalışmayan gcam sürümünü aktif edebilirsin vs dediler kimisi de edemezsin diyor.Ben de eski sürüme geri döneyim dedim onda da telfonun brick olma ihtimali varmış.nerden güncelledim telefonu :( bilen biri bana yardımcı olabilir mi ?
hocam temiz kurulumla dönebilirsin eski sürüme hiç bişey olmaz telefona

muhammet.mp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi 8
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

145600

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Konular
12
nasıl döneceğim hocam ? pc üzerinden flaslayınca telefon brick oluyor diyor herkes
hocam benim telefon mi 9 se 4 wipe sonra format data yapıp çok defa surum yukseltip yine değiştirdim bişey olmadı

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Yardım - eski sürüme geri dönme tek konudan devam edelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt