- Adım
- mustafa
- Cihazım
- Mix 2
- Meslek
- Kimya Mühendisi
- Konular
- 29
arkadaslar mi5s kullaniyorum suan ama makul olcude olacak sekilde mi5s plus almak istiyorum.
on odemeli 1250 ye sifir satanlar var ancak ben on odeme ile ugrasmak pek istemiyorum sifir tr cihazlarida 1399 a geliyor banka puaniyla buna gore makul tekliflerinizi bekliyorum.
takas olabilir takasdada esimiz kullandigi lenovo k4 note var beyaz sifir ayarinda sifirindan en ufak farki yok. 14 ay daha bimeksde alinma turkiye distiribitor garantisi var adima faturali. ( k4 note + 700 lira verebilirim temizligine ve aksesuarlarina gore)
k4 note un kisaca ozelliklerini yazayim
2/32gb
parmak izi
dolby atmos ve wolfsonn hifi ses cipi
cift strereo hoparlor 1.5wattx2 toplam 3 watt ses cikisi
3300 mah batarya
8cekirdek mtk islemci
5.5 in ekran %71 ekran kasa orani
mi5s ilede uste makul olabilicek takaslarda olabilir ama 5s i esime veeyi planladigim icin k4 note ile takaslar daha cok isime gelir
on odemeli 1250 ye sifir satanlar var ancak ben on odeme ile ugrasmak pek istemiyorum sifir tr cihazlarida 1399 a geliyor banka puaniyla buna gore makul tekliflerinizi bekliyorum.
takas olabilir takasdada esimiz kullandigi lenovo k4 note var beyaz sifir ayarinda sifirindan en ufak farki yok. 14 ay daha bimeksde alinma turkiye distiribitor garantisi var adima faturali. ( k4 note + 700 lira verebilirim temizligine ve aksesuarlarina gore)
k4 note un kisaca ozelliklerini yazayim
2/32gb
parmak izi
dolby atmos ve wolfsonn hifi ses cipi
cift strereo hoparlor 1.5wattx2 toplam 3 watt ses cikisi
3300 mah batarya
8cekirdek mtk islemci
5.5 in ekran %71 ekran kasa orani
mi5s ilede uste makul olabilicek takaslarda olabilir ama 5s i esime veeyi planladigim icin k4 note ile takaslar daha cok isime gelir
Son düzenleme: