Yardım AliExpress Takipsiz Kargo

dogukan.dw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Instagram'da Admin
Konular
77
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Greeshan Rom 9.1.10
Telefon Modeli
Xiaomi Mi Max 2
Bootloader Kilidi
Açık
Normalde 30-40 gün arasında bütün takipsiz kargolarım işyerime geliyordu.Fakat işyerinden ayrılınca adresi ev olarak vermek zorunda kaldım.Şuanda 50 günü aşkın 4-5 kargom var fakat daha elime geçmedi.Kargo eve gelip birini bulamadıysa Posta Dağıtım Birimine mi gitmiştir? Gittiyse de nasıl orada olduğunu öğrenebilirim?

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Normalde 30-40 gün arasında bütün takipsiz kargolarım işyerime geliyordu.Fakat işyerinden ayrılınca adresi ev olarak vermek zorunda kaldım.Şuanda 50 günü aşkın 4-5 kargom var fakat daha elime geçmedi.Kargo eve gelip birini bulamadıysa Posta Dağıtım Birimine mi gitmiştir? Gittiyse de nasıl orada olduğunu öğrenebilirim?
Yakınındaki bir pttye sor. Onların Yurt dışı birimi var. Ben gidip oralardan alırım genelde. Posta kutusuna bak atıp gidiyorlar bazen.

Oyla:

dogukan.dw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Instagram'da Admin
Konular
77
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yakınındaki bir pttye sor. Onların Yurt dışı birimi var. Ben gidip oralardan alırım genelde. Posta kutusuna bak atıp gidiyorlar bazen.

Mahalle PTT'sine sordum.Takipsiz kargolar bize geri gelmiyor dedi.Posta İşlem Merkezini ara dedi.Aradım fakat açan yok.Yarın mahalle PTT'sine gidip onlar aracılığıyla ulaşmayı deneyeceğim

Oyla:

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
En yakın pttye gidip kontrol ettirin genelde takipsizleri eve getirmezler

Oyla:

dogukan.dw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Instagram'da Admin
Konular
77
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En yakın pttye gidip kontrol ettirin genelde takipsizleri eve getirmezler
Adama sordum fakat "Şuan elimde hiç takipsiz kargo yok.Dağıtımdan geri dönen takipsiz kargolar burada durmuyor.Posta İşlem Merkezine geri gidiyor.Orada bekliyor" dedi.

Oyla:

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Adama sordum fakat "Şuan elimde hiç takipsiz kargo yok.Dağıtımdan geri dönen takipsiz kargolar burada durmuyor.Posta İşlem Merkezine geri gidiyor.Orada bekliyor" dedi.
O zaman oraya gidin hocam muhakkak ordadır eğer ordada yoksa saticinizdan iade talebinde bulunun

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Takipsiz gelenler adı üstünde "takip edilmiyor" postacı evin postaları nereye geliyorsa oraya bırakır gider.

Oyla:

eyver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
necdet
Cihazım
mi8
Konular
4
Takipsiz paketi postaci mektuplari nereye birakiyorsa oraya birakir. Yurdisindan geldigi icin farkli muamele yapmaz. Geldiyse posta kutusuna kapi onune birakmistir.

Oyla:

kadobay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi 4A
Konular
1
Takipsiz kargolar hakkında ptt bilgi vermiyor... Benim de aliexpressten aralıktan bu yana yaptığım siparişlerde sıkıntı var çoğu gelmedi daha... bir de vova.com dan siparişim vardı. 14 aralıkta Arrive at destination country post office görünmesine rağmen 1 ayda elime ulaşmayınca ptt den bilgi talebinde bulundum."Belirtilen gönderi kayıtsız olduğundan her hangi bir takibi yapılamamaktadır. " şeklinde cevap geldi. siteye kargoyu almadığımdan para iadesi istedim 3 gün sonra kartıma para geri yüklenmiş... Yani takipsizler son dönemde baya bi sıkıntılı durumda...

Oyla:

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Hocam sıkıntı etme fazla tamamen postacilarin işi hafife alması kanaatimce gelen ürünler birikiyor birikiyor ve yer almamaya başlayınca hadi dagitalim bari diyorlar
Amcaoğlu 65-70 benim ise 45-60 gün arası ürünler geldi ikimizde 5 şer parça ürün aldık o wish den ben AliExpress den postacı tanıdık sordum sebebini yetişmiyor diyor olay bu bence
Selametle

Oyla:
Üst Alt