Soru Ali Express kablosuz sarj ünitesi

Serdar82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi9 8GB/128GB
Konular
46
Arkadaşlar AliExpress den kablosuz sarj ünitesi siparişi vercem hazır vermısken kılıf ve ekran koruyucuda sıparıs edeyım dıyorum ekran koruyucu tavsıyesı alabılırım sımdıden tesekkurler

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Konudan bağımsız ama neredeyse 2 ayı geçkin bir süredir ürünlerim gelmiyor. Sanırım gümrük ve vergi ile alakalı bazı sorunlardan dolayı gecikme yaşanıyor. Etrafınızda ilgili siteden alışveriş yapan yakınlarınız varsa tedarik sürecini onlar ile de konuşup bilgi aldıktan sonra ürün sipariş etmenizi tavsiye ederim.
Ayrıca forumumuz marketini inceleyebilir, alışveriş yapabilirsiniz. cantara hocam da kullandığı aksesuarları müsait olduğunda sizinle paylaşacaktır sanırım.

Oyla:

Serdar82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi9 8GB/128GB
Konular
46
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konudan bağımsız ama neredeyse 2 ayı geçkin bir süredir ürünlerim gelmiyor. Sanırım gümrük ve vergi ile alakalı bazı sorunlardan dolayı gecikme yaşanıyor. Etrafınızda ilgili siteden alışveriş yapan yakınlarınız varsa tedarik sürecini onlar ile de konuşup bilgi aldıktan sonra ürün sipariş etmenizi tavsiye ederim.
Ayrıca forumumuz marketini inceleyebilir, alışveriş yapabilirsiniz. cantara hocam da kullandığı aksesuarları müsait olduğunda sizinle paylaşacaktır sanırım.
Cok tesekkur ederım

Oyla:

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Aynı durumdan muzdaribim. Ülkeyi ne hale çevirdiler. headbang~~punch~~punch~~

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Oyla:

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Aynı sorun bendede mevcut 1 ay önce kılıf sipariş etmiştim kargo takibinde 1 aydır herhangi bir güncelleme yok

Oyla:
Üst Alt