Soru aldığımda unlock edilen telefon

ayhanaykut

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ayhan aykut
Cihazım
redmi note3
Konular
3
bir kaç gün önce takas yolu ile(oneplus 7 pro)aldıgım MI 10 telefon unlock edilmiş ve hatlar aktif edilmiş olarak aldım ,şimdi telefon kendi xiaomi hesabım ile unlock edilmediğinden ve hangi hesap ile unlock edildigini bilme ve bulma şansım olmadıgından daha sonra ihtiyaç duymam halinde (diyelimki fastboot rom attım ve tiki kaldırmayı unuttum ve telefon yeniden lock oldu) kendi hesabımdan tekrar unlock edebilirmiyim yoksa sil baştanmı başlayacagım

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
bir kaç gün önce takas yolu ile(oneplus 7 pro)aldıgım MI 10 telefon unlock edilmiş ve hatlar aktif edilmiş olarak aldım ,şimdi telefon kendi xiaomi hesabım ile unlock edilmediğinden ve hangi hesap ile unlock edildigini bilme ve bulma şansım olmadıgından daha sonra ihtiyaç duymam halinde (diyelimki fastboot rom attım ve tiki kaldırmayı unuttum ve telefon yeniden lock oldu) kendi hesabımdan tekrar unlock edebilirmiyim yoksa sil baştanmı başlayacagım
Eğer öyle Hata yaparsanız Cihaz açılmaz ise Yetkili hesapla ayağa Kalkar. Başka yolu yok.

Oyla:

ayhanaykut

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ayhan aykut
Cihazım
redmi note3
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
onu biliyorumda hocam iyimser ihtimal ile diyelimki açıldı ama tekrar lock oldu ,daha önce bir başka hesap ile unlock olan teli yeniden kendi hesabım ile unlock edebelirmiyim

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
onu biliyorumda hocam iyimser ihtimal ile diyelimki açıldı ama tekrar lock oldu ,daha önce bir başka hesap ile unlock olan teli yeniden kendi hesabım ile unlock edebelirmiyim
Edemezsiniz Hocam.

Oyla:
Üst Alt