Yardım Albüm oluşturma

• Konbuyu başlatan corvuS
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 1K

corvuS

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Not 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
128 GB MIUI Global 11.0.6
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba telefonu daha geçen ay aldım alıştım sayılır fakat şöyle bir sıkıntım var fttp ile dosya aktarımı yapıyorum müzikler gözüküyor telefonuma aktarılıyor bunda sıkıntı yok ama o müzikleri toplu bir şekilde seçip bir albüme ekleyemiyorum tek tek seçip düzenleden albüm ismi yazmam gerekiyor. Bu konu hakkında daha pratik bir bilgisi tavsiyesi olan var mı ?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Biraz daha açık yazabilir misiniz? Hangi albüme eklemeye çalışıyorsunuz, hangi uygulamanın albümüne eklemeye çalışıyorsunuz, niye ftp kullanıyorsunuz v.s. v.s

Oyla:

corvuS

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Not 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz daha açık yazabilir misiniz? Hangi albüme eklemeye çalışıyorsunuz, hangi uygulamanın albümüne eklemeye çalışıyorsunuz, niye ftp kullanıyorsunuz v.s. v.s
Bilgisayaramdaki şarkıları telefonuma atmak için fttp yöntemini gördüm youtube'da onu yaptım bende kastettiğim şey ise telefonun normal kendi müzik uygulamasında toplu albüme ekleme olmaması yani şarkıları tek tek seçip hepsine aynı albüm ismi yazınca anca hepsi aynı albüme eklenebiliyor ve bu çok uğraştırıyor

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bilgisayaramdaki şarkıları telefonuma atmak için fttp yöntemini gördüm youtube'da onu yaptım bende kastettiğim şey ise telefonun normal kendi müzik uygulamasında toplu albüme ekleme olmaması yani şarkıları tek tek seçip hepsine aynı albüm ismi yazınca anca hepsi aynı albüme eklenebiliyor ve bu çok uğraştırıyor
Xiaomi'nin kendi uygulamasında klasör görünümü yok. Bu nedenle klasörü çalma listesine eklemeniz mümkün değil. Parça listesini açıp yanlarındaki + işaretine basarak eklemeniz gerekiyor. Farklı müzik çalar uygulamaları kullanmanızı tavsiye ederim.

Oyla:
Üst Alt