ALACAKLAR VEYA DÜŞÜNENLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emir456

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9T
Konular
16
öncelikle merhaba değerli forum üyeleri bugün poco x3 nfc ile olan bazı değerlendirmelerimi size sunacağım.

şimdi aldığıma pişman oldum nedenmi:
1: Performans
2:kamera
3:yazılımsal problemler

şimdi baktığımızda tamam yazılımsal problem güncelleme aldıkça çözülür ama kvklı telefon ise rom vb şeyler yüklemeyediğimiz için ister istemez performans düşüyor ve kamerası şahsen baktığımızda 3k'lık bir telefon için hiç iyi değil pek kameraya önem vermiyen birisi olarak kamerayla işi olan birinin dezavantajı sayılır performansa gelirsek biraz gülünç ama redmi note 9 pro daha akıcı daha performanslı bir telefondu ve pil performansı daha iyiydi yani baktığımızda oo 120 hz ekranı var bilmem 732g işlemcisi var fiyasko alacaklar için aynı fiyat segmentinde şunları tavsiye ederim
1-mi 9t pro(yurtdışı)
2-mi note 10(yurtdışı)
3-mi note 10 lite(yurtdışı)

1-mi 9t(yurtiçi)
2-redmi note 9 pro(yurtiçi)

sadece xiaomi sıraladım yurtdışı telefonlar artışta dolar bazında yükseliyor aynı fiyat segmentine gelirse ekliyeceğim.
NOT:Her zaman mi serisi öncelik olsun kalite tasarım dayanıklıklık gibi özellikler her zaman redmiden iyidir

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Uyarıya Rağmen Konu Başlığını Düzenlemediğiniz için Artı Kullanıcı Yorumları Konusu Mevcut Olduğu İçin Konu Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt