Akıllı saat uygulaması yüklendikten sonra ana ekran uygulaması seçin hatası veriyor ne yapmalıyım
ensaryaldiztr Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Ensar Yaldız Cihazım Xioami note 12 Yaş 24 Konum Türkiye Katılım 21 Temmuz 2023 Konular 1 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 21 Temmuz 2023 #1 Akıllı saat uygulaması yüklendikten sonra ana ekran uygulaması seçin hatası veriyor ne yapmalıyım
ilkeraslantas Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım ilker Cihazım K20 Pro Yaş 30 Konum BURSA Katılım 24 Eylül 2019 Konular 2 Mesajlar 84 Tepkime puanı 20 Puanları 8 21 Temmuz 2023 #2 Hangi akıllı saat uygulaması? Detay paylaşabilir misin?
ensaryaldiztr Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Ensar Yaldız Cihazım Xioami note 12 Yaş 24 Konum Türkiye Katılım 21 Temmuz 2023 Konular 1 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 21 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ilkeraslantas' Alıntı: Hangi akıllı saat uygulaması? Detay paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla ... Hiwatch pro
ilkeraslantas' Alıntı: Hangi akıllı saat uygulaması? Detay paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla ... Hiwatch pro