Sohbet Akıllı saat tavsiyesi verebilirmisiniz dostlar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Merhabalar arkadaşlar, görüşme yapabileceğim ve spor aktivitelerimi takip edebileceğim, nabzı hemen hemen bir tansiyon aletine oranla yakın ölçen daha kapsamlı bir cihaz arıyorum. Forumdan bir yönetici dostumuzdan saat alımı yaptım ama onu yakın çevreme hediye etmeyi düşündüm sonradan. Kendimede Xiaomi veya farklı marka olabilir birşeyler almanın daha iyi olacağına kanaat getirdim. Emporio Armani modellerine baktım ama fiyatına oranla görünüm olarak fazla sade geldi 44-46mm kasa çapında birşeyler önerebilirmisiniz. Çok fazla da bu akıllı saat dünyasına girmediğim için bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim.

eren65

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ARDA
Cihazım
redmi note 4
Konular
12
Huawei wacht GT 2 şarj ve uygulama bakımından en iyisi hocam

ultraasln5098

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Magic Watch 2 tavsiye edebilirim hocam :)

Emporio Armani lere baktım aşırı tuzlu. Ona vereceğim ücretle nasıl diyim bi Mi11 alınır ama kaliteliymiş kadran felan bakımından fakat o kadar ücret ödemeye gerek duymadım. Huawei çok konuşuluyor, alanların memnun olduğunu işittim. Hele ki Classic modeli çok iyi, kordon çeşitleri dolu piyasada. Classic modelinden bir ara Sport modelin kordonu çıkıyor diye duyum aldım hocam sipariş versem içinden Sport modelin kordonu çıkıyor mu ? bilginiz varmı yoksa konuyla ilgili bi Cepport ile görüşeyim mi ? daha sağlıklı olur belkide.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Huawei wacht GT 2 şarj ve uygulama bakımından en iyisi hocam

Bakacağım hocam, önerin için çok teşekkür ederim.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Emporio Armani lere baktım aşırı tuzlu. Ona vereceğim ücretle nasıl diyim bi Mi11 alınır ama kaliteliymiş kadran felan bakımından fakat o kadar ücret ödemeye gerek duymadım. Huawei çok konuşuluyor, alanların memnun olduğunu işittim. Hele ki Classic modeli çok iyi, kordon çeşitleri dolu piyasada. Classic modelinden bir ara Sport modelin kordonu çıkıyor diye duyum aldım hocam sipariş versem içinden Sport modelin kordonu çıkıyor mu ? bilginiz varmı yoksa konuyla ilgili bi Cepport ile görüşeyim mi ? daha sağlıklı olur belkide.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bakacağım hocam, önerin için çok teşekkür ederim.

Hocam armani gibi moda markalarının saatlerini akıllı saatler çıkmadan önce de önermezdim ancak akıllı saatler sonrasında hiç önermiyorum. Saat zaten hiç işleri değil ki işin içine teknoloji girdiğinde daha da kullanılmaz hale geliyor. Fiyat bağımsız bir şekilde bu markalardan uzak durmanızı tavsiye ederim.

Huawei GT2 katılıyorum son derece güzel bir model. Vermiş olduğun Honor Magic Watch modeli de zaten çok küçük tasarımsal farklar dışında birebir aynı.

Kahverengi içerisinden bir adet kahverengi deri, bir adet de siyah silikon kordon çıkıyor. Siyahtan ise sadece siyah silikon kordon çıkıyor. Açıkçası ben deri kordonu da kullanırım düşüncesiyle kahverengi almıştım ama deri kordonu hiç beğenmedim. Bir hafta içerisinde deforme oldu ve rengi attı. Şu an siyah kordonu kullanıyorum.

ultraasln5098

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Hocam armani gibi moda markalarının saatlerini akıllı saatler çıkmadan önce de önermezdim ancak akıllı saatler sonrasında hiç önermiyorum. Saat zaten hiç işleri değil ki işin içine teknoloji girdiğinde daha da kullanılmaz hale geliyor. Fiyat bağımsız bir şekilde bu markalardan uzak durmanızı tavsiye ederim.

Huawei GT2 katılıyorum son derece güzel bir model. Vermiş olduğun Honor Magic Watch modeli de zaten çok küçük tasarımsal farklar dışında birebir aynı.

Kahverengi içerisinden bir adet kahverengi deri, bir adet de siyah silikon kordon çıkıyor. Siyahtan ise sadece siyah silikon kordon çıkıyor. Açıkçası ben deri kordonu da kullanırım düşüncesiyle kahverengi almıştım ama deri kordonu hiç beğenmedim. Bir hafta içerisinde deforme oldu ve rengi attı. Şu an siyah kordonu kullanıyorum.

Açıkçası kordondan ziyade o gümüşümsü metalik kadran benim çok ilgimi çekti hocam siyahta pek albeni bulamadım Classic modeli satışta olsa şuan sipariş geçeceğim ama siyahı beğenmedim işin aslı şimdi birde cepportu arayacağım bakalım gelir mi gelmez mi nedir diye. Gelir beyefendi deyip süre dahi veremeyeceklerini belirtseler gerekirse bu daha donanımlı akıllı saat işini beğendiğim bu model gelene kadar 1 ay erteliyeceğim ama işin diğer boyutuda şu ki fiyat çok iyi bu fiyatıda kaçırmak istemiyorum yani iki ara bi deredeyim hocam ama insan renk olarakta beğenmediği birşeyi sırf uygun fiyat diyede almaz ya.

Emporio Armani yi eledim, dediğiniz gibi haklısınız o konuda sonradan banada mantıklı gelmedi. Hele ki sizler bu işlerin içindesiniz sizlerde diyorsanız vardır bir bildiğiniz ve kulak asmak gerek.

ultraasln5098

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Cepport'u aradım ancak Classic modeli yokmuş, biraz daha bekleyeceğim olmadı Huawei Watch Gt2 düşünüyorum ancak kesinlikle bu iki saat modelinden ve honor yan markasından birisi olacak. Konuya zahmet edip giren, mesaj yazan arkadaşlara teşekkürler. Konu kapatılabilir.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Ben yarım akıllı Huawei Watch Gt 2 kullanıyorum vede oldukça memnunum, gerçek akıllı saat istiyorsanız, Samsung Watch 3 almalısınız

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt