Soru Akıllı Saat önerisi ?

WeCooL

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 10 10.2.1.0 kararlı
Telefon Modeli
Mi 5s Plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba daha öncesinde kuzenime hediye olarak mi band 3 almıştım gayet memnun şöyle koluma bilekliği taktığımda ilgimi çekti eğlenceli geldi ancak benim istediğim özellik mi band 3 te yoktu benimde hoşuma gittiği için akıllı saat araştırması yapmaya karar verdim allexpress gearbest vb yerlerden almayı düşünüyorum gelen aramalara cevap ve mesajlara cevap verebilen ucuzundan kaliteli akıllı saatler var mıdır ? birde gümrük problemi var mıdır çin den hiç akıllı ürün almadım gümrükten geçer mi ?

Cb1111-1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşkun
Cihazım
Xiaomi Mi 8lite
Konular
5
No 1 serisinden no1 s9 kullanıyorum ben 100 tlye almıştım ama unutma böyle akıllı saatler herşeyi açarsan 1 günü zor çıkartıyor şarjları...

Oyla:

WeCooL

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
No 1 serisinden no1 s9 kullanıyorum ben 100 tlye almıştım ama unutma böyle akıllı saatler herşeyi açarsan 1 günü zor çıkartıyor şarjları...

Zaten Kullandığım uygulamalar belli facebook twiter whatsapp instagram facebook messenger youtube(pek önemli değil)

Oyla:

Cb1111-1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşkun
Cihazım
Xiaomi Mi 8lite
Konular
5
Zaten Kullandığım uygulamalar belli facebook twiter whatsapp instagram facebook messenger youtube(pek önemli değil)
O zaman no1 serisi telefonlar güzel hemde arayüz felan ekleyebiliyorsun bi göz at istersen...

Oyla:

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Uygun ne kadardir bilmiyorum ama ticwatch tavsiye ederim

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Hakan Ali Hasan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
15
Merhaba daha öncesinde kuzenime hediye olarak mi band 3 almıştım gayet memnun şöyle koluma bilekliği taktığımda ilgimi çekti eğlenceli geldi ancak benim istediğim özellik mi band 3 te yoktu benimde hoşuma gittiği için akıllı saat araştırması yapmaya karar verdim allexpress gearbest vb yerlerden almayı düşünüyorum gelen aramalara cevap ve mesajlara cevap verebilen ucuzundan kaliteli akıllı saatler var mıdır ? birde gümrük problemi var mıdır çin den hiç akıllı ürün almadım gümrükten geçer mi ?
xiaomi amazfit bip var hocam bakmaya deger bi cihaz sanirim :)

Oyla:
Üst Alt