Yardım Akıllı saat önerisi

brbaku

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi A2
Konular
9
İyi akşamlar, iyi forumlar arkadaşlar.
Bir akıllı saat almayı düşünüyorum, daha önce hiç kullanmadığım için sizin önerilerinize başvurmak istedim. Aslında sadece not (gerektiğinde acil yazılara ulaşmak) okumak ve mesajlara bakmak için kullanacağım. Onun dışında pek fazla bir özellik aramıyorum. Uygun fiyatlı önerileriniz olursa çok makbule geçer.
Not; Mi A2 Lite uyumlu olması gerekiyor aynı zamanda.

healdell1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Receb
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Size de iyi akşamlar, Ben gene Xiaomi markasının amazfit pace modelini kullanıyorum. Spor yaptığım için çok memnunum, dahili gps olması bir artı. Mesajları da okuyabiliyorum fakat bahsettiğiniz şekilde olan not okuma gibi bir özelliği yok sanırım. Biraz da ekranın renk kalitesi tartışılır çok memnun değilim ama onun da pil süresini uzun tutmak için olduğunu düşünüyorum. İçerisinde yeteri kadar temada mevcut isterseniz ek olarak tema ekleyip ingilizce olan saati biraz uğraşarak Türkçeleştirebilirsiniz. Dış malzeme kalitesi olarakda çok memnunum. Özetleyecek olursam bu kadar ve memnunum :)

Oyla:

brbaku

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi A2
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Size de iyi akşamlar, Ben gene Xiaomi markasının amazfit pace modelini kullanıyorum. Spor yaptığım için çok memnunum, dahili gps olması bir artı. Mesajları da okuyabiliyorum fakat bahsettiğiniz şekilde olan not okuma gibi bir özelliği yok sanırım. Biraz da ekranın renk kalitesi tartışılır çok memnun değilim ama onun da pil süresini uzun tutmak için olduğunu düşünüyorum. İçerisinde yeteri kadar temada mevcut isterseniz ek olarak tema ekleyip ingilizce olan saati biraz uğraşarak Türkçeleştirebilirsiniz. Dış malzeme kalitesi olarakda çok memnunum. Özetleyecek olursam bu kadar ve memnunum :)

Öneri için teşekkür ederim, özelliklerine bakacağım şimdi. Mesajı sadece bildirim olarak mı gösteriyor, yoksa uzun mesajları da açıp okuya biliyor muyuz kullanırken?

Oyla:

healdell1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Receb
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Mesajları açıp okuyabiliyorsunuz, gelen aramaları görüp reddedip sessize alabiliyorsunuz fakat saat üzerinden açıp görüşme yapamıyorsunuz.

Oyla:

brbaku

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi A2
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesajları açıp okuyabiliyorsunuz, gelen aramaları görüp reddedip sessize alabiliyorsunuz fakat saat üzerinden açıp görüşme yapamıyorsunuz.

Benim için de önemli olan mesaj kısmı aslında, teşekkür ederim :)

Oyla:
Üst Alt