Yardım Akbank uyguması güvenlik uyarısı veriyor (cihazı sıfırlayın) cts geçiyor strong geçiyor magisk hideden gizli magisk uygulması da gizli

yaaaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aaa
Cihazım
merlin
Konular
1
Akbank uyguması güvenlik uyarısı veriyor (cihazı sıfırlayın) cts geçiyor strong geçiyor magisk hideden gizli magisk uygulması da gizli bunun çözmenin bir yolu varmı

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
42
Bildiğim kadarıyla yok. Bl kilidi açık ve rootlu cihazlarda güvenlik riski gördüğü için sistem uyarı veriyor. Rootu kaldırın; olmadı mecburen kilidi kapatacaksınız.

yaaaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aaa
Cihazım
merlin
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla yok. Bl kilidi açık ve rootlu cihazlarda güvenlik riski gördüğü için sistem uyarı veriyor. Rootu kaldırın; olmadı mecburen kilidi kapatacaksınız.
Diğer banka uygulamarı rootu göremiyor bi akbank sorun yaratıyor

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
22
Diğer banka uygulamarı rootu göremiyor bi akbank sorun yaratıyor
Aynı sorunu ben de yaşadım sebebi ise telefondaki bir uygulama yüzündendi. (Ben de modlanmış mt manager uygulaması vardı) Bu uygulama yüzünden akbanka giremiyordum. Şüphelendiğiniz bir uygulama yoksa kendiniz tüm uygulamaları silin akbanka girin oluyorsa uygulamardan bir tanesi ile alakalıdır. Hepsini tek tek deneyin.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
Aynı sorunu ben de yaşadım sebebi ise telefondaki bir uygulama yüzündendi. (Ben de modlanmış mt manager uygulaması vardı) Bu uygulama yüzünden akbanka giremiyordum. Şüphelendiğiniz bir uygulama yoksa kendiniz tüm uygulamaları silin akbanka girin oluyorsa uygulamardan bir tanesi ile alakalıdır. Hepsini tek tek deneyin.
Muhtemelen öyle bende de aynı sorun açılmıyor akbank açmaya çalışınca da huawei sağlık uygulaması açılsın mı diye soruyor

Üst Alt