Sohbet AirPods 2 Alınır mı?

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Arkadaşlar 799 TL'ye düşmüş çok kararsız kaldım ama beklemek istemiyorum çünkü stoklar tükendi tükenecek ses düşüklüğü ile alakalı sorunlar çok oluyor sizce ne yapmalıyım acil önerinizi istiyorum?

Cengo1995

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi Max 3
Konular
0
Arkadaşlar 799 TL'ye düşmüş çok kararsız kaldım ama beklemek istemiyorum çünkü stoklar tükendi tükenecek ses düşüklüğü ile alakalı sorunlar çok oluyor sizce ne yapmalıyım acil önerinizi istiyorum?
bence alma android uyumlu bir kulaklık al ben airpods 2 aldım herşeyi denememe rağmen ses düşüklüğü problemini halledemedim telefonum mi max 3 rootlu miu 11

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence alma android uyumlu bir kulaklık al ben airpods 2 aldım herşeyi denememe rağmen ses düşüklüğü problemini halledemedim telefonum mi max 3 rootlu miu 11
Hi-Fİ ses modülü kur hocam farkediyor baya.

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Airpods 2 yerine butceniz var ise airpods pro tavsiye ederim. İkisi arasında cok fark var. Ki piyasadaki en iyisi suanda. Tabi fiyati yuksek biraz.
Ha butceniz yoksa 2.nesil airpodsa o parayo vermeye gerek yok. Alternatif Bluetooth kulaklillar uygun fiyatlara var.

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Airpods 2 yerine butceniz var ise airpods pro tavsiye ederim. İkisi arasında cok fark var. Ki piyasadaki en iyisi suanda. Tabi fiyati yuksek biraz.
Ha butceniz yoksa 2.nesil airpodsa o parayo vermeye gerek yok. Alternatif Bluetooth kulaklillar uygun fiyatlara var.
İndirimdeydi hocam o yüzden sordum ama geçti artık vazgeçtim bir tane ablam alıcam diyor 5 aydır almadı bakalım alırsa. :D

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
Dostum 2 gün önce Airpods Pro aldım ancak ses seviyesi son seviye de olduğu hal de çok çok düşük. Bu sorunu nasıl hallettin kurban. O kadar para verdik hiç zevk alamadım bir günlük denemem sonucunda. Para boş gitti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hi-Fİ ses modülü kur hocam farkediyor baya.
Hocam link ver mı ya

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Dostum 2 gün önce Airpods Pro aldım ancak ses seviyesi son seviye de olduğu hal de çok çok düşük. Bu sorunu nasıl hallettin kurban. O kadar para verdik hiç zevk alamadım bir günlük denemem sonucunda. Para boş gitti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam link ver mı ya
Hocam öncelikle airpods 2ye sahip degilim sadece abimden alip denemisligim var ama tüm incelemeleeini izledim. Hatta rakipleri galaxy buds , airdots vsvs izledim. piyasadaki en kaliteli ve yuksek ses seviyesine sahip kulaklik o. Hiçbir sorun yasamadi abim.ve cok.memnum. ama ondan iPhone var. Belki bundan kaynakli tam performans aliyordur.

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
17
bende airpods ilk çıkan versiyonu var, öneririm airpods 2 ile arasında neredeyse fark yok, iphone'da da kullandım,saf androidde de şuan xiaomi de kullanmaktayım, çok memnunum tabi şurda belirttiğim ayarları yaparsanız Yardım - Xiaomi ile apple airpods 2 ses azalma sorunu burda root'lu olarak belirttiklerimi yaparsanız çok güzel ve kaliteli bir ses performansı veriyor

eğer yeterli bütçeniz varsa airpods pro olun tabiki ama onda da airpods 1/2 haricinde bataryası herhangi bir işlemde değişmiyor içine bütünleştirilmiş şeklinde yabancı bir forumda okumuştum tabi ne kadar doğru bilemeyeceğim.

Üst Alt