B big_bone Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Kerim Cihazım Redmi 7 Yaş 21 Konum İstanbul Katılım 18 Nisan 2020 Konular 15 Mesajlar 27 Tepkime puanı 6 Puanları 3 18 Nisan 2020 #1 3 4 ay önce aldığım airdots surekli Bluetoothtan kopma yapiyor bunu nasil çözebiliriz
Merdanov ﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽ Yönetici Destek Ekibi MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Merdan Cihazım Poco F5 Meslek Mekanik Yaş 29 Konum Dubai Katılım 31 Ocak 2019 Konular 149 Mesajlar 7.010 Çözümler 26 Tepkime puanı 7.829 Puanları 338 18 Nisan 2020 #2 Hangi cihazi kullaniyorsunuz hocam ? Global veya Custom ? Sorun romda veya cihazda da olabilir Oyla: Oyla 0 Downvote
B big_bone Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Kerim Cihazım Redmi 7 Yaş 21 Konum İstanbul Katılım 18 Nisan 2020 Konular 15 Mesajlar 27 Tepkime puanı 6 Puanları 3 18 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Merdanstbdw' Alıntı: Hangi cihazi kullaniyorsunuz hocam ? Global veya Custom ? Sorun romda veya cihazda da olabilir Genişletmek için tıkla ... Global kullaniyorum kullandigim telefonda redmi 7 Oyla: Oyla 0 Downvote
Merdanstbdw' Alıntı: Hangi cihazi kullaniyorsunuz hocam ? Global veya Custom ? Sorun romda veya cihazda da olabilir Genişletmek için tıkla ... Global kullaniyorum kullandigim telefonda redmi 7
Merdanov ﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽ Yönetici Destek Ekibi MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Merdan Cihazım Poco F5 Meslek Mekanik Yaş 29 Konum Dubai Katılım 31 Ocak 2019 Konular 149 Mesajlar 7.010 Çözümler 26 Tepkime puanı 7.829 Puanları 338 18 Nisan 2020 #4 Ag ayarlarini sifirlamayi deneyin hocam bluetooth wifi mobil veri hepsi sifirlanacaktir Oyla: Oyla 0 Downvote
B big_bone Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Kerim Cihazım Redmi 7 Yaş 21 Konum İstanbul Katılım 18 Nisan 2020 Konular 15 Mesajlar 27 Tepkime puanı 6 Puanları 3 29 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Merdanstbdw' Alıntı: Ag ayarlarini sifirlamayi deneyin hocam bluetooth wifi mobil veri hepsi sifirlanacaktir Genişletmek için tıkla ... Hocam denedim sorunu dün tekrardan yaşadım kulaklığı kullanmadigim zaman bagli dururken kopuyor bağlantısı Oyla: Oyla 0 Downvote
Merdanstbdw' Alıntı: Ag ayarlarini sifirlamayi deneyin hocam bluetooth wifi mobil veri hepsi sifirlanacaktir Genişletmek için tıkla ... Hocam denedim sorunu dün tekrardan yaşadım kulaklığı kullanmadigim zaman bagli dururken kopuyor bağlantısı