Yardım Airdots tek kulaklık bozuluyor

27vi1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Vivan
Cihazım
Xiaomi airdots
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 4
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Dün, airdots s modelli kulaklığımı düzgün bir şekilde kullandıktan sonra şarj olması için kutusuna koydum. Sonrasında çıkardığımda sol kulaklığın sıkıntılı olduğunu farkettim. Normal bir şekilde takınca ses çıkmıyor, biraz aşağı oynayınca ses normal geliyor, bazen de ses daha az geliyordu. Şuan normal bir şekilde taktığımda hiç ses alamıyorum ve işin ilginç tarafı, kulaklık herhangi bir darbe almadı. Başka kişilerin de başına gelmiş bir durummuş ama çözümünü bir türlü bulamadım. Ayrıca kulaklığın içindeki hoparlöründe bir sorun olmadığını biliyorum çünkü, bir çözüm yolunda neredeyse olmuştu ve kafamı oynamadığım süreç boyunca sıkıntısız ses vermişti. Yardımcı olursanız sevinirim.

DnzCgn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz Çağan
Cihazım
Redminote9s 6gb
Konular
0
çalışırken geri kutuya koy kutunun kapağını kapat ve normal çıkart düzelir düzelmesse farklı yolları dene

Oyla:

27vi1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Vivan
Cihazım
Xiaomi airdots
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çalışırken geri kutuya koy kutunun kapağını kapat ve normal çıkart düzelir düzelmesse farklı yolları dene
Denedim, yine oldu kulağıma takınca gitti yine. Yarın garantiye vereceğim umarım yaparlar.

Oyla:

bayepayizi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sabribey
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Operatör
Konular
19
garantiye gönderirken pubg oynarken cızırtı yapıyor de yenşisini göndeririler belki veya iade yaparlar

Oyla:
Üst Alt