Yardım Airdots ses sorunu

Gökhan Berber

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhn
Cihazım
iPhone
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global beta
Telefon Modeli
Iphone
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Airdots 2 aldım bugün fakat sol kulaklıktan gelen ses %100 civarı iken sağ kulaklık %85-90 aralığında bir çözümü var mı iade mi etmeliyim hızlı yardımcı olursanız çok sevinirim

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Airdots 2 aldım bugün fakat sol kulaklıktan gelen ses %100 civarı iken sağ kulaklık %85-90 aralığında bir çözümü var mı iade mi etmeliyim hızlı yardımcı olursanız çok sevinirim
Hocam direk değişim talep edin derim ama haricî airdots ile deneyip aynı sorun yoksa o şekilde deneyin saga sola ses seviyesini yüksek veya düşük verme ayarı olabilir sizinde ayariniz bozuk olabilir

Oyla:

Bekir33TR

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bekir Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Pro
Konular
4
bütün video müzik vs aynı ses seviyesini mi veriyor? çünkü videolarda veya müziklerde vs mikrofonun sağ tarafından ses akışı olmuşsa sağdan daha fazla gelir sol tarafına yakın pozisyonda kayıt yapılmışsa soldan daha fazla ses gelir. Airdots güzel kulaklık, bende hylou gt1 kullanıyorum yaklaşık 2 senedir, f/p dan daha iyi bir cihaz.

Oyla:

Gökhan Berber

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhn
Cihazım
iPhone
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam geliştirici seçeneklerden mutlak sesi kapatıp dener misin ses arttırmayı ?
Geliştirici seçeneklerinden airdots’un sesini nasıl aç kapat yapacağımı bilmiyorum tarif etme şansınız var mı detaylı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütün video müzik vs aynı ses seviyesini mi veriyor? çünkü videolarda veya müziklerde vs mikrofonun sağ tarafından ses akışı olmuşsa sağdan daha fazla gelir sol tarafına yakın pozisyonda kayıt yapılmışsa soldan daha fazla ses gelir. Airdots güzel kulaklık, bende hylou gt1 kullanıyorum yaklaşık 2 senedir, f/p dan daha iyi bir cihaz.
Evet birçok seste denedim fakat belirgin bir ses farkı var sol ile sağ arasında birkaç kişiye daha denettim aynı düşünüyorlar

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Geliştirici seçeneklerinden airdots’un sesini nasıl aç kapat yapacağımı bilmiyorum tarif etme şansınız var mı detaylı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet birçok seste denedim fakat belirgin bir ses farkı var sol ile sağ arasında birkaç kişiye daha denettim aynı düşünüyorlar
Geliştirici seçeneklere girerseniz aşağı doğru kaydırınca mutlak sesi kapat dye bir şey çıkacak. Kapattıktan sonra sesi arttırın.

Oyla:

kadiryalcin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi band 2
Konular
14
Ses düşüklüğü olan kulaklığı kolonya ve bir fırça yardımı ile ses çıkışı sağlayan yerden temizleyin düzelme ihtimali çok yüksek. Vücudumuzun ürettiği irin (kulak sıvısı) ses çıkışını tıkayabiliyor ve bundan dolayı ses düşüklüğü yaşanabiliyor. Kontrol etmenizi öneririm.

Oyla:

Gökhan Berber

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhn
Cihazım
iPhone
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses düşüklüğü olan kulaklığı kolonya ve bir fırça yardımı ile ses çıkışı sağlayan yerden temizleyin düzelme ihtimali çok yüksek. Vücudumuzun ürettiği irin (kulak sıvısı) ses çıkışını tıkayabiliyor ve bundan dolayı ses düşüklüğü yaşanabiliyor. Kontrol etmenizi öneririm.
Ürünü kutudan yeni çıkardım yani tıkanma söz konusu olamaz ki

Oyla:
Üst Alt