Yardım Airdots pro Aynı anda ses vermiyor

cuvany tekno yt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cuvany tekno
Cihazım
redmi note 8
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.5.8
Telefon Modeli
Xioami redmi note 8 programı
Bootloader Kilidi
Açık
5 ay önce aldığım Redmi airdots pro kulaklığım bugün sabaha kadarda aynı anda problemsiz çalışıyordu. Ama b ir anda benmk yanlışlıkla yaptım kendi kendine mi oldu anlamadım ya sağ dan veriyor sesi ya soldan. İnternetteki bütün çözümleri denedim fakat hiçbirinde olmadi 6 7 saattir uğraşıyorum ama sorun düzelmedi. Siz değerli insanların bilgilerini bekliyorum:)

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
5 ay önce aldığım Redmi airdots pro kulaklığım bugün sabaha kadarda aynı anda problemsiz çalışıyordu. Ama b ir anda benmk yanlışlıkla yaptım kendi kendine mi oldu anlamadım ya sağ dan veriyor sesi ya soldan. İnternetteki bütün çözümleri denedim fakat hiçbirinde olmadi 6 7 saattir uğraşıyorum ama sorun düzelmedi. Siz değerli insanların bilgilerini bekliyorum:)
Kulaklıkları sıfırlamayı denediniz mi

Oyla:

Murat 61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
RN11, RN8
Konular
40
5 ay önce aldığım Redmi airdots pro kulaklığım bugün sabaha kadarda aynı anda problemsiz çalışıyordu. Ama b ir anda benmk yanlışlıkla yaptım kendi kendine mi oldu anlamadım ya sağ dan veriyor sesi ya soldan. İnternetteki bütün çözümleri denedim fakat hiçbirinde olmadi 6 7 saattir uğraşıyorum ama sorun düzelmedi. Siz değerli insanların bilgilerini bekliyorum
Bluetooth bölümüne girince aynı kulaklıktan 2 tanemi gösteriyor yoksa 1 tane?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Demek istediğim böyle bir sorun mu?

Ekli dosyalar

• IMG_20220723_005148.jpg
    IMG_20220723_005148.jpg
    260,5 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
Oyla:

cuvany tekno yt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cuvany tekno
Cihazım
redmi note 8
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Demek istediğim böyle bir sorun mu?
Yok 1 tane airdots pro gösteriyor. Bide Sağ kulaklığı çıkarıyorum sağa bağlanıyor sonra solu çıkardığimda sola bağlanıyor solda ses geliyor. Tam terside oluyor ama yani çok saçma bir problem ya

Oyla:

Murat 61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
RN11, RN8
Konular
40
Yok 1 tane airdots pro gösteriyor. Bide Sağ kulaklığı çıkarıyorum sağa bağlanıyor sonra solu çıkardığimda sola bağlanıyor solda ses geliyor. Tam terside oluyor ama yani çok saçma bir problem ya
Eşleşme sorunu. Bende Redmi buds 3 lite var ona benzer sorun bendede vardı. Bir kulak çalışmıyordu. Bunun net bir çözümü yok bildiğim kadarıyla.

Oyla:

cuvany tekno yt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cuvany tekno
Cihazım
redmi note 8
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun bende devam ediyorda bilir kişi varsa yardım bekliyorum

Oyla:

0erdoan0

ErdoqanKır
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdoğan kır
Cihazım
GM Discovery
Meslek
Mekatronik Mühendisliği
Konular
49
Evet arkadaşlar bu kulaklığı kullanan çoğu arkadaşın yaşadığı veya ileride kesin olarak yaşayacağı bir sorun olan sol kulaklık bağlanmama sorununun çözümünü anlatacağım çok yöntem denedim en sonunda başardım
1-İki kulaklığında şarjını tamamen bitirin
2-Daha sonra her iki kulaklığı da kutuya koyup tam şarj olmasını sağlayın
3-Telefonunuzdan kulaklık bağlantısını kesip ve kulaklığı unut deyin(açtığınızda oto bağlantı yapmasın)
4-Kulaklıkları çıkarıp karışınca kronometre koyun ve aynı anda düğmelerine basın
5- 20 sn kadar basılı tutun bu süreçte kulaklık sırasıyla seri şekilde beyaz yanıp sönecek sonra direk kırmızı yanacak ve sonrasında beyaz kırmızı dönüşümlü yanmaya başlayacak ikinci defa beyaz kırmızı yanıp söndüğünde elinizi çekin
6- Sonra sağ kulaklığı açıp telefonunuza bağlayın sol tarafı açıp otomatik bağlanmasını bekleyin ki bu biraz uzun sürüyor olmazsa sağ tarafı kapatıp tekrar bağlayıp yine deneyin elbet iki üç deneme sonra bağlanacaktır ..

[ALINTIDIR.]

Ben de xiaomi airdots pro kullanıyorum. Yılda 2 kez fln bu sorunla karşılaşıyorum. Kulaklıkların şarjını bitirip daha sonra full olarak şarj olmasına dikkat edin. Burası en önemli kısmı :)

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Evet arkadaşlar bu kulaklığı kullanan çoğu arkadaşın yaşadığı veya ileride kesin olarak yaşayacağı bir sorun olan sol kulaklık bağlanmama sorununun çözümünü anlatacağım çok yöntem denedim en sonunda başardım
1-İki kulaklığında şarjını tamamen bitirin
2-Daha sonra her iki kulaklığı da kutuya koyup tam şarj olmasını sağlayın
3-Telefonunuzdan kulaklık bağlantısını kesip ve kulaklığı unut deyin(açtığınızda oto bağlantı yapmasın)
4-Kulaklıkları çıkarıp karışınca kronometre koyun ve aynı anda düğmelerine basın
5- 20 sn kadar basılı tutun bu süreçte kulaklık sırasıyla seri şekilde beyaz yanıp sönecek sonra direk kırmızı yanacak ve sonrasında beyaz kırmızı dönüşümlü yanmaya başlayacak ikinci defa beyaz kırmızı yanıp söndüğünde elinizi çekin
6- Sonra sağ kulaklığı açıp telefonunuza bağlayın sol tarafı açıp otomatik bağlanmasını bekleyin ki bu biraz uzun sürüyor olmazsa sağ tarafı kapatıp tekrar bağlayıp yine deneyin elbet iki üç deneme sonra bağlanacaktır ..

[ALINTIDIR.]

Ben de xiaomi airdots pro kullanıyorum. Yılda 2 kez fln bu sorunla karşılaşıyorum. Kulaklıkların şarjını bitirip daha sonra full olarak şarj olmasına dikkat edin. Burası en önemli kısmı :)
bu zaten resetleme işlemi

Oyla:
Üst Alt