Yardım AİCP vs. Arcana vs. AEX - Özelleştirme açısından en iyisi

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Windows 10
Telefon Modeli
Bilgisayardan yazdım
Bootloader Kilidi
Kapalı
AİCP vs. Arcana vs. AEX bunlardan en özelleştirilebilir olan rom hangisi acaba? şuan cherish kullanıyorum ama özelleştirmesi hiç yok gibi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220501-072004_Ayarlar[1].png
    Screenshot_20220501-072004_Ayarlar[1].png
    166,8 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Genel olarak aynı düzeyde özelleştirme düzeyi
Ama aicp kullanmadım

Oyla:

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
AİCP vs. Arcana vs. Ancient bunlardan en özelleştirilebilir olan rom hangisi acaba? şuan cherish kullanıyorum ama özelleştirmesi hiç yok gibi
Bu konu üzerine daha önce forumda çok konuştuk özeleştirme açısından açık ara en iyisi
Ancient os

Oyla:

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konu üzerine daha önce forumda çok konuştuk özeleştirme açısından açık ara en iyisi
Ancient os
Biliyorum da bu cihaza öyle bir rom yok. bu saydıklarım arasındaki özelleştirme hangisinde en çoktur?

Oyla:

Exfat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Lenovo P2
Konular
0
Uğraştım ve internette bulduklarımı üşenmeyip metne döktüm. İsterseniz bakın. Ancient os sizin telefona göre yoksa neden listede onu anlamadim ama. Bu arada aicp en özelliklisi gibi duruyor ama ben gravitybox'çıyım beni hiçbir rom kesmez.

Oyla:

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
Uğraştım ve internette bulduklarımı üşenmeyip metne döktüm. İsterseniz bakın. Ancient os sizin telefona göre yoksa neden listede onu anlamadim ama. Bu arada aicp en özelliklisi gibi duruyor ama ben gravitybox'çıyım beni hiçbir rom kesmez.

Listenizi okudum aicp daha üstün anladığım kadarıyla(ingilizcem pek yok tercüme ederek anlamaya çalıştım). Gravitybox nedir? ancient değil yanlış yazmışım AEX yani (AOSP EXTENDED) olacak.

Oyla:

Exfat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Lenovo P2
Konular
0
Listenizi okudum aicp daha üstün anladığım kadarıyla(ingilizcem pek yok tercüme ederek anlamaya çalıştım). Gravitybox nedir? ancient değil yanlış yazmışım AEX yani (AOSP EXTENDED) olacak.
Aicp üstün mü bilmem ama özelliği çok görünüyor. Gravitybox xposed modülü, mevcut roma özellikler ekliyor ancak saf android veya aosp romlarda iyi çalışıyor. Aosp extended romun özellikleri de aşağıdaki sayfada var, aicp'den az özellikli gibi duruyor. Bu arada çok özellikten çok size ne gibi özellikler lazım o önemli. Custom romcu olmadığım için her romda ne var bilemeyeceğim tabi :). Gravitybox'un fazla sanal tuşları ve yine o sanal tuşlardan hızlıca uygulama başlatma özelliği benim için en önemlisi mesela ve hiçbir custom romda görmedim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220502-000116.jpeg
    Screenshot_20220502-000116.jpeg
    411,9 KB · Görüntüleme: 7
Oyla:

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
Aicp üstün mü bilmem ama özelliği çok görünüyor. Gravitybox xposed modülü, mevcut roma özellikler ekliyor ancak saf android veya aosp romlarda iyi çalışıyor. Aosp extended romun özellikleri de aşağıdaki sayfada var, aicp'den az özellikli gibi duruyor. Bu arada çok özellikten çok size ne gibi özellikler lazım o önemli. Custom romcu olmadığım için her romda ne var bilemeyeceğim tabi :). Gravitybox'un fazla sanal tuşları ve yine o sanal tuşlardan hızlıca uygulama başlatma özelliği benim için en önemlisi mesela ve hiçbir custom romda görmedim.

Evet aicp daha özellikli deneyeceğim bir ara kotam yenilensin D: Gravitybox'a da bakındım da biraz; android 11'e kadar desteği varmış ama 12 kullanacağım çalışır mı?
"Bu arada çok özellikten çok size ne gibi özellikler lazım o önemli" bana navbar'a uygulama,kısayol ekleme ve son uygulamalar kısmını özelleştirme ve statusbardaki saat kısmının arkaplanını simgelerin boyutunu özelleştirme lazım. Bunlar da denediğim çoğu romda(Lineage,cherish,awaken) yok. Özelleştirmesi Olanların da nedense hep ingilizce'ydi dili çevirmemişler

Oyla:

Exfat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Lenovo P2
Konular
0
Evet aicp daha özellikli deneyeceğim bir ara kotam yenilensin D: Gravitybox'a da bakındım da biraz; android 11'e kadar desteği varmış ama 12 kullanacağım çalışır mı?
"Bu arada çok özellikten çok size ne gibi özellikler lazım o önemli" bana navbar'a uygulama,kısayol ekleme ve son uygulamalar kısmını özelleştirme ve statusbardaki saat kısmının arkaplanını simgelerin boyutunu özelleştirme lazım. Bunlar da denediğim çoğu romda(Lineage,cherish,awaken) yok. Özelleştirmesi Olanların da nedense hep ingilizce'ydi dili çevirmemişler
Ben hala nougat'li bir telefon kullandigim icin gravitybox'in yeni surumlerini takip etmiyorum, ama 12 surumlu telefonda maalesef 11 surum icin gravitybox calismaz, her surum için ayrı gravitybox gerekiyor. Navbar'a uygulama kisayolu ekleme ise vardi gravityboxta, son uygulamalar kismina ozellestirme bana da lazim acikcasi. Statusbar ile alakali da cok iyi bir modul vardi ama o da en fazla oreo destekliyordu. Sizin istediklerinizin tek bir romda olacagini pek sanmiyorum, size biraz da modul gerekecek, xposed veya magisk modullerine bakmaniz lazim. Bu arada özellestirme bulduysaniz ingilizce olmasina katlanmaniz gerekebilir. Zira her rom yapan dil destegi vermeyebilir. Zahmetli ve ücretli bir iş olabiliyor.

Oyla:
Üst Alt