Yardım Ahizeden Ses Az Geliyor

bekirofficial

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bekir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5
Merhaba, xiaomi mi 6 cihazımın ahizesinden çok az çıkıyor ve biriyle konuşurken illa hoparlörlere almak durumunda kalıyorum. Cihazım rootlu, herhangi bir app var mı sesini yükselebileceğim veya bir ayar var mı?

alieski1262

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali Eski
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
10
Bende de aynı problem gar temizlik iyidir sakızla

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ahmttck

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Konular
0
İşe yaramadı maalesef, denemiştim :(
Telefonu açıp anakart arkasında iç kulaklık var. Onu çıkarınca altta ince bir bez çıkacak kulaklık ızgarasının iç kısmı olur kendisi. Onu toplu iğneyle yırtıp çıkar. Izgarayı içerden fırça yardımıyla ya da toplu iğne ucuyla temizle kesin çözüme ulaşacaksın. 1yıldır çözümünü arıyordum sonunda gözümü karartıp iç temizlikle çözdüm. Ses bomba gibi yarım ses ayarında kullanıyorum o bile çok yüksek.

Oyla:

Sefaqwer

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Merhaba, xiaomi mi 6 cihazımın ahizesinden çok az çıkıyor ve biriyle konuşurken illa hoparlörlere almak durumunda kalıyorum. Cihazım rootlu, herhangi bir app var mı sesini yükselebileceğim veya bir ayar var mı?
Ben de Mi 8 almıştım sıfır gibi telefon ama ahizesinden ses çok kısık geliyordu. İnce uçlu kıl diş fırçası ile temizledim ahize kısmını ve beklemiyordum ama düzeldi elhamdülillah. Siz de deneyebilirsiniz

Oyla:

Atacal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
2
benimde ahizeden ses çok derinden geliyordu. geçenlerde çift taraflı köpük bant ile ahizenin üstüne yapıştırıp tırnakla iyice ezip çektim. bunu 10 defa cıvarı tekrar ettim. ahize sesini şimdi yanımdakiler bile duyuyor konuşurken. bence deneyin.

Oyla:
Üst Alt