Yardım Ahize

batu811

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
batuhan
Cihazım
mi6
Konular
16
Çağrı sırasında karşıdaki kişinin sesi çok az geliyor, WhatsApp üzerinden gelen sesleri ahizeyle dinlediğüm zaman ses gür ve canlı geliyor ama çağrılarda bu durum söz konusu değil insanlarla iletişim kuramıyorum hele dışarıda 0
Bunun bir hal çetesi yok mu WhatsApp da düzgün güzel iken normal çağrılarda neden böyle

Burakalpsen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
11
Çok enteresan da olsa çözümü ahizenin ortasında ufak bir delik açarak buldum. Yaklaşık 1 yıldır böyle kullanıyorum. Forumda birçok kişi de böyle çözdü sorunu. Yanlız uygulayacak olursanız çok bastırmayın sadece üstteki filtreyi delin. İşin garibi dediğiniz gibi kısık ses sadece normal aramada oluyor ama ahizenin toz filtresi tıkanmış gibi delince de düzeliyor.

Oyla:

Arthur61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
mi6
Konular
4
İlk aldığım zaman güzel ses veriyordu son 1 senedir ses namına bir şey yok ara sıra diş fırçası ile uğraşıp biraz olsun düzeltiyordum. Uzun zamandır yine ses yoktu ve bu ses duyamamak beni aşırı sinirli yapıyordu. En son dün aldım çuvaldız iğnesini öndeki ızgarayı parçaladım. Yıllardır boşa uğraşmışım bir rahatladım şu an arayan oldumu kapatasım yok. Önceden ses duyamadığım için kısa kesip sessiz bir ortamda arayıp konuşuyordum. Şu an anlatamam ne kadar buyuk bir rahatlık olduğunu. Hoparlörde sıkıntı yok, sıkıntı Hoparlör korumasında. Izgaraları çok küçük olduğu için çok çabuk doluyor ve ses gidiyor.

Oyla:
Üst Alt