Yardım Ahize ve Wifi Otomatik Bağlanma Sorunu

sansar0123

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
Selam arkadaşlar telefonu 5 gün önce vodofone dan aldım. 2 3 kere arama yaptıgım da ahizeden ses gelmedi. Telefonu kapatıp açınca veya hoparlörde sorun düzeldi. Ayrıca wifiye eve gelince otomatik baglanmıyor. Seçeneklerden otomatik baglanmayı seçmeme ragmen elle wifiyi açmam gerekiyor.Sizce sorun yazılımsal mı yoksa donanımsal mıdır? Yazılım güncellemesi ile çözülür mü? Yoksa servise mi vereyim? Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

kerimcelik1717

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
16
Wifi açık olduğunda otomatik bağlanır. Ben eve geldim wifiyi açayım demez Ama belki GPS konumuna göre wifi açan program vardır. Onun için de konunun sürekli açık durması gerekir.

Oyla:

sansar0123

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wifi açık olduğunda otomatik bağlanır. Ben eve geldim wifiyi açayım demez Ama belki GPS konumuna göre wifi açan program vardır. Onun için de konunun sürekli açık durması gerekir.
Hocam ben de huawei mate 10 lite cihazında ya da diger arkadaşların cihazında direk konum menziline göre baglanıyordu. Ondan bir sorun var mı diye düşündüm.

Oyla:

kerimcelik1717

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
16
Bende o özellik o telefona ekstra ilave edilmiş bildiğim kadarıyla android temelinde böyle bir özellik yok

Oyla:

sansar0123

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen eve gittiginde ya da daha önce baglandıgın bir yere gittiginde otomatik baglanmıyor mu? Kendin mi wifiyi açıyorsun?

Oyla:
Üst Alt