Çözüldü Ahize ve hoparlörden ses gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yunkaai

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Student/Translator
Konular
12
Arkadaşlar hepinize merhaba. Bugün sabahtan Erciyes’e çıktık. Daha sonra dönüşte ahizeden ses gelmediğini fark ettim. Su kacti sandım ama pek mümkün değil. Daha sonra telefonu kapatıp açtım hoparlörden de ses gelmemeye başladı. Sadece kulaklık ile müzik dinledim başla bir şey yapmadım. Sorun ne olabilir? Lütfen yardım edin.

Yunkaai

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Student/Translator
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada telefonum A1.

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
istock rom üzerinde olduğunu varsayıyorum fabrika ayarlarına dönmelisin çok garip inşallah kolay yoldan çözüme kavuşursun ...

Oyla:

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Arkadaşlar hepinize merhaba. Bugün sabahtan Erciyes’e çıktık. Daha sonra dönüşte ahizeden ses gelmediğini fark ettim. Su kacti sandım ama pek mümkün değil. Daha sonra telefonu kapatıp açtım hoparlörden de ses gelmemeye başladı. Sadece kulaklık ile müzik dinledim başla bir şey yapmadım. Sorun ne olabilir? Lütfen yardım edin.
Yazılımsal değil bence donanımsal bir problem var gibi. Servise göstermenizi öneriyorum...

Oyla:

Yunkaai

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Student/Translator
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım sorunu buldum. *#*#64663#*#* menüsünden bütün fonksiyonları test ettim. En alttaki fm radio kısmında normalde kulaklık takılmasını istemesi gerek. Ama sanırım telefon kulaklık takılı olarak algılıyor. Telefonun mikrofonu çalıyor ve kulaklık taktığımda müzik çalıyor. Muhtemelen otobüste müzik dinlerken uyuya kalmıştım jak girişi ile ilgili bir problem oldu. Bunu nasıl çözebilirim?
[doublepost=1518962458,1518884197][/doublepost]Sorunu çözdüm. Jak takılı kalmış o yüzden kulaklık takılı olarak görüyordu. Pamuk ile temizledim biraz da kompresör tuttum düzeldi.

Oyla:

Promen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
[doublepost=1518962458,1518884197][/doublepost]Sorunu çözdüm. Double post ne bendede ayni sorun varda

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt