Yardım Ahize sesi çok düşük

Hakoman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
4
Merhaba.. Telefonu çok uzun zamandır kullanıyorum ancak karşıdakini duymaya çalışırken artık kulak kanseri olacağım. Ahize sesini ROOT olmadan yükseltmek mümkün mü ? Eğer değilse telefonu sıfırlamdan Root yapmak mümkün mü ? Şu an versiyon 11 kullanıyorum ve global cihaz sahibiyim. Teşekkürleri.

cemiloner06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
K40 Gaming Edit
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
0
Selam. Konuyla alakalı bir çok başlık var orda da yazdım aynı sorunu yaşadım 1 ay kadar önce fastboot modda rom yükledim düzelir gibi oldu ama sonra yine kısıldı karşıdakini duymak için telefonu kulağıma sokmaya az kalmıştı genpa servise yolladım şimdi telefonu elimde tutmam yetiyor kulağıma götürmesem de sessiz ortamda net ses var sesli ortamda da gayet iyi sorun donanımsal.

Oyla:

akillifisek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Kulaklık kısmı üstte kapanıyor terden tozdan, bende de aynı sorun vardı önce sakızla sonra da süpürge ile temizledim. Sonra iğne ile delikleri büyüttüm şuan gayet iyi. Garantisi devam ediyor ama bunun gibi bir şey için garantiye vermedim kendim hallettim.

Oyla:

Hakoman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu bir yazılım ile yapmak mümkün değil mi

Oyla:

Bekirsamikahya

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bekir Sami
Cihazım
Mi13TPro 12/512
Meslek
Memur
Konular
8
Bunu bir yazılım ile yapmak mümkün değil mi
Kardeş yazilimlik durum yok yağından terinden tozundan ahize delikleri tıkanıyor hepsi bu telefoncu ilaç sürdü dış fırçası ile açtı delikleri şu an ilk günkü gibi sesi var

Oyla:
Üst Alt