Yardım Ahize Ses Sorunu

imhollyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
Merhabalar yaklaşık 2 ay önce aldım telefonu gayet memnunum hala memnunum fakat yaklaşık 2 haftadır çok güzel olan ahize sesi aşırı derecede azaldı ve artık neredeyse konuşma yaparken karşı tarafı hiç duyamıyorum hele de açık alandayken. Rom atsam düzelme olur mu veya ne yapmam lazım garantiye yollamak istemiyorum yolladığımda baya bir sorunla karşılaştım. Yardım ederseniz sevinirim.

TigerKHaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Redmi Note 3
Meslek
Engineering Elektronic
Konular
3
Egerki toz falan kaçmadiysa bir forumda Mi Note 3 icin hoparlör ve ahize sesini falan artiran fix vardi. Sanirim Turkdevs forum idi. Google ye bir yazin Mi Note 3 Ses artırma diye çıkıyor.

Tabi bu fixi yukleyebilmeniz için Bootloader kilidi açık Twrp yüklü olması gerekir.

Oyla:

Vegax

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
123
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Merhabalar yaklaşık 2 ay önce aldım telefonu gayet memnunum hala memnunum fakat yaklaşık 2 haftadır çok güzel olan ahize sesi aşırı derecede azaldı ve artık neredeyse konuşma yaparken karşı tarafı hiç duyamıyorum hele de açık alandayken. Rom atsam düzelme olur mu veya ne yapmam lazım garantiye yollamak istemiyorum yolladığımda baya bir sorunla karşılaştım. Yardım ederseniz sevinirim.

Hocam bendede aynı sorun var tam anlıyamadım ama uzun süreli konuşmalarda bi süreden sonra karşı tarafın sesi gitgide azalmaya başlıyor ya da ısınmadan dolayı azalıyor çözemedim ilginç bir sorun

Oyla:
Üst Alt