Yardım ahıze ses gelmiyor ayarladan mıu güncelleme yapamadım

eftelyo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kamil
Cihazım
not 8
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.8 kararlı
Telefon Modeli
redmi not 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
selamin aleykum ilk defa xıaomı not 8 kullanıyorum yıllardır iphone kullanıyorum ama ahızede duyulmıcak şekilde az geliyor cihaz alirken yurtdişi dendı sım takılı hıc sorun yok ama ayarlardan güncelleme indirdimde açiliğ kapaniyor güncellemeyi tamamlamadan updata diye hata veriyor ve güncelemme yapmıyor birde ahizedem aşiri az geliyor haporlor çok geliyor ama ahize duyulmiçak kadar az bilgi yardim edicek varmi

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
selamin aleykum ilk defa xıaomı not 8 kullanıyorum yıllardır iphone kullanıyorum ama ahızede duyulmıcak şekilde az geliyor cihaz alirken yurtdişi dendı sım takılı hıc sorun yok ama ayarlardan güncelleme indirdimde açiliğ kapaniyor güncellemeyi tamamlamadan updata diye hata veriyor ve güncelemme yapmıyor birde ahizedem aşiri az geliyor haporlor çok geliyor ama ahize duyulmiçak kadar az bilgi yardim edicek varmi
Merhaba eftelyo, Cihazınız hayırlı olsun, eğer cihazınızda bootloader kilidi açıksa, yani imei attırdıysanız twrp yükleyip rom değişebilirsiniz. Orijinal romunda ses çok az geliyor ne yazık ki. Rom yükleme konusunda cihaz ana konusunu inceleyebilir, takıldığınız yerde bizden yardım isteyebilirsiniz. Aşağıdaki konuları okumanızı rica ederim.

Oyla:

eftelyo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kamil
Cihazım
not 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
imei
Merhaba eftelyo, Cihazınız hayırlı olsun, eğer cihazınızda bootloader kilidi açıksa, yani imei attırdıysanız twrp yükleyip rom değişebilirsiniz. Orijinal romunda ses çok az geliyor ne yazık ki. Rom yükleme konusunda cihaz ana konusunu inceleyebilir, takıldığınız yerde bizden yardım isteyebilirsiniz. Aşağıdaki konuları okumanızı rica ederim.

selamlar dostum teşekkür ederim ömürlük emie var dedi arkadaş ama rom atmakta korkuyorum ya bozarsam diye ieme diye

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
imei

selamlar dostum teşekkür ederim ömürlük emie var dedi arkadaş ama rom atmakta korkuyorum ya bozarsam diye ieme diye
Korkmayın twrp içinden yapılan işlemlerden imei silinmez.

Oyla:

eftelyo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kamil
Cihazım
not 8
Konular
3
Korkmayın twrp içinden yapılan işlemlerden imei silinmez.
Yapamadiim reboot takılıyor öyle twr içine girdim mi şifre istiyor fakat data kablo ile dosya atamıyorum dün baya uğraştım ama leptop yuklenemkyor diyor hep sinir oldum

Oyla:

eftelyo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kamil
Cihazım
not 8
Konular
3