Soru Ağır çekim

LoqqaL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Samsung S21+
Meslek
Android Developer
Konular
23
Merhaba arkadaşlar agir cekim videolarla guzel anlar yakalayabiliyoruz ama bunu whatsapp vb ile arkadaslarimla paylastigimda video agir cekimsiz bir sekilde gidiyor. Sadece kendi telefonumda agir cekim olarak gorebiliyorum. Arkadaslarima bu agircekimleri agircekimli halleri ile nasil gonderebilirim

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
WhatsApp vs. üzerinden gönderildiğinde videolar dönüştürülür ve fps değerleri düşer, dolayısıyla artık video uygulamaları bu videoyu normal bir video olarak görür ve oynatır.
Bu yüzden videolar ya belge olarak gönderilmeli yada gönderilmeden önce playback hızını düzenleye bilen bir programda düzenlenmeli. "Video speed editor" gibi bir arama yaparak play store daki uygulamalara gözatabilirsiniz. Filmic Pro adında bir kamera uygulaması var, bu uygulama video kaydı yaparken kayıt ve oynatım hızlarını farklı farklı ayarlamaya müsaade ediyor, WhatsApp üzerinde denemedim fakat belki bir ihtimal olabilir gibisinden denemek lazım.

Oyla:

PowerofAirx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T Lite
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
24
Ayrıca ağır çekimde süre çok kısa. Neden böyle?

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Çünkü bu özellikler işlemcilerde sırf olsun diye var olan özellikler. Yani ucu ucuna destekliyor. Kullanıldığında işlemci fazlasıyla zorlanıyor ve ısınıyor. Bu yüzden süreli kısa yapıyorlarki cihazlar zorlanmasın ve fazla ısınmasın.
Harici uygulamalar ile çok daha uzun süre çekilebiliyor fakat çekim esnasında kayıtta sorunlar çıkabiliyor.

Oyla:

LoqqaL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Samsung S21+
Meslek
Android Developer
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediklerinizle ugrastim baya bi kurcalarken çözdüm arkadaşlar. Agir cekim yaptigim videonun altinda gorseldeki gibi bir tus var ona bastiktan sonra agir cekim yerini bile ozel ayarlayabiliyoruz sonra kaydet dedigimde onu agir cekimli 1 saniye olmayan bir videoya dönüştürüyor ve karsi tarafa gonderdigimdede agircekimli halde oluyor ilginiz ve tavsiyeleriniz icin teşekkürler
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

120 ve 240 fpsde sure siniri cikmiyor bende cektigim kadar kaydediyor

Oyla:
Üst Alt