Ağ Sinyali Zayıf Şebeke Sorunu

OfluyuzHani

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Mi5
Konular
14
Merhaba beyler. 23 günlük askerim haliyle telefonumu 23 gündür kullanamıyordum. Bugün telefonumu aldığımda şöyle bir sorun yaşadım. Gelen aramaları cevapladığımda çağrıyı defalarca onaylamak zorunda kalıyorum ve geç açılıyor. Kapatırken de geç kapanıyor. Hatta çağrıyı kapatırken ekranda "ağ sinyali zayıf. Çağrı kapatılıyor" yazısı bir 20 saniye kadar yazılı kalıyor. Ankara ın göbeğindeyim.4g sorunsuz çekiyor. Ayrıca ben aradığımda da çağrıyı kapatırken aynı sorunu yaşıyorum. Acil yardım beyler. Sürüm de ekte mevcut.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

pesimist05

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Merhaba bir çözüm buldunuz mu?
Aynı sorumu bende yaşıyorum.
Telefonla konuşurken karşı tarafın sesi gelmiyor benimde karsıya gitmiyor. Sanki sinyal kesiliyor ve o an iletişim kopuyor gibi...
Ayrıca hoparlörden su sesi gibi yada rüzgar sesi gibi sesler geliyor.
WhatsApp tada duo gibi programlar ile yapılan görüşmelerde ve internete bağlanma hususunda hiç bir soeun yok.

Oyla:

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Hocam merhabalar, *#*#4636#*#* yaparak cikan menuden telefon bilgisi 1 i secerek acilan menuden tercih edilen ag turunu ayarla dan lte / wcdma olani secersen sorun duzelir. Yalniz telefonu her yeniden baslatmanizda eski haline doner bu sorununuzu cozerse surekli yeniden baslatma sonucunda degisim yapmaniz gerekiyor. Ben mi6 icin sebeke sorunumu sinyalin zayif oldugu yerlerde bu sekilde cozuyorum. İyi aksamlar. Ornek resim paylasiyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-04-04-01-49-01-065_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-04-04-01-49-01-065_com.android.settings.png
    211 KB · Görüntüleme: 25
Oyla:
Üst Alt