Uygulama AeroWitter - Modlu Twitter Uygulaması

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hazar Bozkurt'un hazırladığı çeşitli özellikler içeren modlu Twitter uygulamasıdır, güvenlidir uzun zamandır modlamalar yapan ve piyasanın içinde bir arkadaşımızdır.

Özellikler:

Tüm videoları (çözünürlük seçme imkanı ile), fotoğrafları ve GIF paylaşımlarını indirebilirsin.

Keşfet sekmesindeki sıkıcı afişlerin/etkinliklerin görsel ve yazılarını kaldırabilirsin.

Mesaj yazdığını gizleyebilirsin! Sohbet ettiğin kişiler, bir mesaj yazıp yazmadığını asla anlayamazlar.

Mesajları okuduğunu gizleyebilirsin! Sohbet ettiğin kişiler, gönderdikleri mesajlarının okunup okunmadığını anlayamazlar, ama sen gönderdiğin mesajların okunup okunmadığını anlayabilirsin.

Kurulum:

1 numaralı paketi kurmak için cihazınızdan orijinal Twitter uygulamasını kaldırmak zorundasınız.

Cihazınızdan orijinal Twitter uygulamasını kaldıramadan kurulum yapmak istiyorsanız 2 numaralı paketi indiriniz.

Eğer 1 numaralı paket yüklenme sorunu çıkarırsa lütfen 2 numaralı paketi deneyiniz.

2 numaralı paketin henüz test sürecinde olduğunu, çeşitli sorunlar yaşadığınızda 1 numaralı paketi kurmanız gerektiğini unutmayınız.

İndirme Linkleri:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Tasarım olarak stock Twitter tasarımı mi var yoksa özelleştirilmiş mi hocam?

bugycugy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Konular
8
Paylaşım için teşekkürler...
Hazar Bozkurt farkı her daim hissediliyor.

kayaoffizziel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaya
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Hemşire
Konular
6

Hazar Bozkurt'un hazırladığı çeşitli özellikler içeren modlu Twitter uygulamasıdır, güvenlidir uzun zamandır modlamalar yapan ve piyasanın içinde bir arkadaşımızdır.

Özellikler:

Tüm videoları (çözünürlük seçme imkanı ile), fotoğrafları ve GIF paylaşımlarını indirebilirsin.

Keşfet sekmesindeki sıkıcı afişlerin/etkinliklerin görsel ve yazılarını kaldırabilirsin.

Mesaj yazdığını gizleyebilirsin! Sohbet ettiğin kişiler, bir mesaj yazıp yazmadığını asla anlayamazlar.

Mesajları okuduğunu gizleyebilirsin! Sohbet ettiğin kişiler, gönderdikleri mesajlarının okunup okunmadığını anlayamazlar, ama sen gönderdiğin mesajların okunup okunmadığını anlayabilirsin.

Kurulum:

1 numaralı paketi kurmak için cihazınızdan orijinal Twitter uygulamasını kaldırmak zorundasınız.

Cihazınızdan orijinal Twitter uygulamasını kaldıramadan kurulum yapmak istiyorsanız 2 numaralı paketi indiriniz.

Eğer 1 numaralı paket yüklenme sorunu çıkarırsa lütfen 2 numaralı paketi deneyiniz.

2 numaralı paketin henüz test sürecinde olduğunu, çeşitli sorunlar yaşadığınızda 1 numaralı paketi kurmanız gerektiğini unutmayınız.

İndirme Linkleri:

yıllardır kullanıyorum hazarın modlarını wp olsun insta olsun bence şuan piyasada en güvenilir olan aero diyer saçma sapan yo WhatsApp gibi uygulamaların çoğu arkada deli gibi rat çalıştırıyo açık kaynak kodlu da değil ama benim gibi yazılımcı tayfa için mükemmel aero acık kaynak olduğu için rahatlatıyor ki millet 4 sene önce hatırlıyorum açık kaynak olsa bile adam serverında veya bir güncelleme ile rat atar diye güvenmek istemeyen arkadaşlara tavsiyem wp ta mesela iletildiyi gizle özelliğini açarsanız server üzerinden iletişim kurulur hatta pop up ekranı geliyo direk size mesajlar geç gidebilir sorumluluk size aittir diye bu tip özellikleri kullanmazsanız hiç bir sorun olmaz ki zaten yıllardır olmuyor onun dışında wp temasıymış oymuş buymuş onların zaten zararı yok her neyse hocam elinize sağlık paylaşımınız için

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
yıllardır kullanıyorum hazarın modlarını wp olsun insta olsun bence şuan piyasada en güvenilir olan aero diyer saçma sapan yo WhatsApp gibi uygulamaların çoğu arkada deli gibi rat çalıştırıyo açık kaynak kodlu da değil ama benim gibi yazılımcı tayfa için mükemmel aero acık kaynak olduğu için rahatlatıyor ki millet 4 sene önce hatırlıyorum açık kaynak olsa bile adam serverında veya bir güncelleme ile rat atar diye güvenmek istemeyen arkadaşlara tavsiyem wp ta mesela iletildiyi gizle özelliğini açarsanız server üzerinden iletişim kurulur hatta pop up ekranı geliyo direk size mesajlar geç gidebilir sorumluluk size aittir diye bu tip özellikleri kullanmazsanız hiç bir sorun olmaz ki zaten yıllardır olmuyor onun dışında wp temasıymış oymuş buymuş onların zaten zararı yok her neyse hocam elinize sağlık paylaşımınız için

Yıllar önce Hazar Bozkurt bu forumda kendisi hakkındaki bu iddialara evet sizin hakkınızda veri toplayabilirim ama bu verileri saklamak için hem çok yüksek maliyetli sunucu lazım hem de verileri satacak çevre ve her ikisi de bende yok gibi bir şey demişti. Diğer yandan zaten whatsapp, twitter bu verileri zaten toplayıp son derece uygun fiyattan satıyor . Hem de çok sayıda firmaya. Fiyatın uygun olma nedeni de bu. Sürümden kazanıyorlar :D Verileri satın alıp işleyecek firma neden Hazar hocamdan alsın ki, verilerin sahibi daha ucuza veriyor zaten :D Ciddi hackerlar için alıcısı olmayan bir sektör sosyal medya verileri, en fazla üç beş küçük dolandırıcı ilgilenir bu verilerle ki onlara satılırsa da 3 günde patlar bu iş.

sehervakti

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sedat
Cihazım
xiami m5s
Konular
3
Merhaba linklerde sorun mu var acaba ben indiremiyorum.

sehervakti

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
sedat
Cihazım
xiami m5s
Konular
3

Ekli dosyalar

• IMG_20220919_080456.jpg