Yardım Adım sayar?

nedimvtnsvr

Bursaspor
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nedim
Cihazım
mi5s
Meslek
MAKİNA OPERATORU
Konular
28
Mi5s telefonuma adımsayar programı indirim ama saymıyor acaba telefon uyumlu değilmi

hasanaltun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
mi5 prime
Konular
0
nedim hoca,sanıyorum android cihazların sorunu bu.ios gibi stabil değil.hangi uygulamayı indirsem sorun .ya arka planda çalışmıyor;yada telefonu sallasan bile adım olarak sayıyor.bir htc uygulaması funfit var o da sadece htc cihaza uygun.ben de bulamadım,belki deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

nedimvtnsvr

Bursaspor
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nedim
Cihazım
mi5s
Meslek
MAKİNA OPERATORU
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nedim hoca,sanıyorum android cihazların sorunu bu.ios gibi stabil değil.hangi uygulamayı indirsem sorun .ya arka planda çalışmıyor;yada telefonu sallasan bile adım olarak sayıyor.bir htc uygulaması funfit var o da sadece htc cihaza uygun.ben de bulamadım,belki deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende daha önce iphone 5 vardı onun hareket sensoru yoktu. Acaba bundada mi yok

Oyla:

erdi1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
Mi6
Konular
1
Redmi Pro kullanıyorum. Son 2 senenin tüm cihazlarını tek tek kullandım nerdeyse.Bahsettiğiniz tarzda bir durum ile karşılaşmadım. Herşeyin dışında android cihazların sorunu bu yaklaşımı hepten garipmiş.
Android cihazların sorunu birçok optimizasyon ve müdahele imkanı olmasıyla birlikte İos kullanıcılarının '' hattımı takar kullanır işimi görürüm '' beklentilerini karşılamıyor olması..
Öncelikle bilgisi .. eğer yoksa bilgi edinmeye ilgisi olmayanlar için android yüktür.
Adımsayar olarakta google play den Samsung Healt indirin. Güvenlik-İzinler kısmından gerekli izinleri verin. Herhangi bir sorun yaşamazsınız.

Oyla:

nedimvtnsvr

Bursaspor
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nedim
Cihazım
mi5s
Meslek
MAKİNA OPERATORU
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Redmi Pro kullanıyorum. Son 2 senenin tüm cihazlarını tek tek kullandım nerdeyse.Bahsettiğiniz tarzda bir durum ile karşılaşmadım. Herşeyin dışında android cihazların sorunu bu yaklaşımı hepten garipmiş.
Android cihazların sorunu birçok optimizasyon ve müdahele imkanı olmasıyla birlikte İos kullanıcılarının '' hattımı takar kullanır işimi görürüm '' beklentilerini karşılamıyor olması..
Öncelikle bilgisi .. eğer yoksa bilgi edinmeye ilgisi olmayanlar için android yüktür.
Adımsayar olarakta google play den Samsung Healt indirin. Güvenlik-İzinler kısmından gerekli izinleri verin. Herhangi bir sorun yaşamazsınız.
Ben android'i küçümsemedim yada aşağılamadım sadece bilmediğim için yazdım tecrübe edincek olmasam 10 sene sonra android'e geçmezdim.

Oyla:

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37

üstad bu programların sadece adım sayma işlemi yapıp sosyal medya veya analizcilerle paylaşım yapamayan olanı varmı?
veya mi adımsayar modlu filan

Oyla:

gul_milenyum1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
gulgul
Cihazım
mi6
Konular
1