- Adım
- Nedim
- Cihazım
- mi5s
- Meslek
- MAKİNA OPERATORU
- Konular
- 28
Mi5s telefonuma adımsayar programı indirim ama saymıyor acaba telefon uyumlu değilmi
Bende daha önce iphone 5 vardı onun hareket sensoru yoktu. Acaba bundada mi yoknedim hoca,sanıyorum android cihazların sorunu bu.ios gibi stabil değil.hangi uygulamayı indirsem sorun .ya arka planda çalışmıyor;yada telefonu sallasan bile adım olarak sayıyor.bir htc uygulaması funfit var o da sadece htc cihaza uygun.ben de bulamadım,belki deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben android'i küçümsemedim yada aşağılamadım sadece bilmediğim için yazdım tecrübe edincek olmasam 10 sene sonra android'e geçmezdim.Redmi Pro kullanıyorum. Son 2 senenin tüm cihazlarını tek tek kullandım nerdeyse.Bahsettiğiniz tarzda bir durum ile karşılaşmadım. Herşeyin dışında android cihazların sorunu bu yaklaşımı hepten garipmiş.
Android cihazların sorunu birçok optimizasyon ve müdahele imkanı olmasıyla birlikte İos kullanıcılarının '' hattımı takar kullanır işimi görürüm '' beklentilerini karşılamıyor olması..
Öncelikle bilgisi .. eğer yoksa bilgi edinmeye ilgisi olmayanlar için android yüktür.
Adımsayar olarakta google play den Samsung Healt indirin. Güvenlik-İzinler kısmından gerekli izinleri verin. Herhangi bir sorun yaşamazsınız.
Redmi Pro kullanıyorum. Son 2 senenin tüm cihazlarını tek tek kullandım nerdeyse.Bahsettiğiniz tarzda bir durum ile karşılaşmadım. Herşeyin dışında android cihazların sorunu bu yaklaşımı hepten garipmiş.
Android cihazların sorunu birçok optimizasyon ve müdahele imkanı olmasıyla birlikte İos kullanıcılarının '' hattımı takar kullanır işimi görürüm '' beklentilerini karşılamıyor olması..
Öncelikle bilgisi .. eğer yoksa bilgi edinmeye ilgisi olmayanlar için android yüktür.
Adımsayar olarakta google play den Samsung Healt indirin. Güvenlik-İzinler kısmından gerekli izinleri verin. Herhangi bir sorun yaşamazsınız.